Lopp 8 - 1640m auto

2 Corona imponerade direkt vid första starten för sin nya tränare Oskar Kylin Blom. Corona fick en perfekt resa, men tackade för det genom att avsluta sylvasst till seger. Intrycket över mål gick heller inte att klaga på, mersmakande! Ikväll har hon fått ett perfekt utgångsläge och är garanterad en fin resa oavsett om det blir ledningen eller inte. Hon borde gått framåt en del med det senaste loppet och ska ses med störst vinstchans i loppet. Förstahäst.

12 Bowling El Mar kommer med fortsatt fin form till kvällens start. Senast satt man fast med sparade krafter över mål, krafter som kan komma väl till användning ikväll. Spår 12 över kort distans är såklart allt annat än bra, men detta är en sexåring som kan avsluta rappt. Men det krävs givetvis att det blir bra tempo på loppet för att komma till härifrån. Intressant till låg procent. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

1 Claude P.Hill kommer inte kunna utnyttja sitt innerspår men han är garanterad ett fint lopp. I den senaste starten fick Claude P.Hill ett tufft lopp och gick på pumpen ordentligt. Men dessförinnan hade man en andraplats och två raka segrar på kontot. Har man bara tagit den senaste starten på rätt sätt då finns formen där och han ska inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Bowling El Mar
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip