Lopp 8 - V64-2 1640m auto

2 Vanessa Face är en tuffing som kommer till kvällens start med fin form. För två starter sedan vann man enkelt och i den senaste starten fick man inte aktionen att stämma vilket gör att hästen är ursäktad. Ikväll står man med intressanta förutsättningar, hon har ett perfekt utgångsläge över kort distans och är den min knappa spetsfavorit. Lyckas Vanessa Face komma till ledningen ikväll blir hon svårslagen. Men hon kan även vinna loppet från andra positioner.

9 Point To Point är en intressant skräll som har ett fint smygläge ikväll bakom bra startryggar. Kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången i livet, dessutom blir det amerikansk vagn vilket känns spännande. Kommer fälla många över upploppet.

3 Campagne de Press är en individ med bra grundkapacitet men hände töm i den senaste starten och såg inte som bäst ut. Men tills ikväll väntas det lättning i balansen och enligt tränaren Jimmi Ehlers känns Campagne de Press väldigt fin hemma i träning. Ska passas vid gardering. När vi får hela 3,55 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag

Nämner även 5 Cape Town som står för gedigna och fina insatser hela tiden. Han kan öppna bra bakom bilen och har slutat på pallen vid samtliga sex starter under året. Cape Town står på tur för seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Campagne de Press
Lopp 8 - Romme
Spel: Plats
Odds: 3,55
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip