Lopp 8 - 1640m auto

2 Colibri Jet är en spännande treåring som Alessandro Gocciadoro förfogar över. Han har hittills i livet startat sex gånger. Det har slutat med seger i fem av dessa starter och enda gången han inte fick sätta nosen först över mållinjen så blev det galopp. I den senaste starten, som också var debuten på Svensk mark så vann han överlägset från ledningen på fina 11,0 över 1640m. Med en liknande prestation ikväll igen blir han mycket svårslagen även om jag är inne på att man kommer behöva göra jobbet själv i loppet. Kapacitetsmässigt är han den givna förstahäasten och den troliga vinnaren men jag kommer ändå dubbla systemet med en riktig stänkare.

Den jag plockar med på systemet är 5 Manual Flight, som just nu är streckad på 2%. I den senaste starten handlade det om årsdebut, då fick han ge sig från ledningen och det troliga var att det fattades lopp i kroppen. Nu med det loppet innanför västen ska formen ha tagit ett kliv framåt och det är även aviserat barfota runt om och amerikansk vagn för första gången i livet, vilket känns superintressant. Manual Flight kan öppna kvickt från start och skulle han hitta till ledningen ikväll tror jag inte man kommer släppa den positionen ifrån sig. Vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet vilket jag spelar.

Nämner även 1 Lucky Steel som visserligen inte visat så mycket hittills men intrycksmässigt ser det ut att vara en häst som sitter inne på bra kunnande. Är garanterad ett fint lopp ikväll och för den som garderar brett ska han nämnas.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Manual Flight
Lopp 8 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip