Lopp 8 - 2140m volt
Ett öppet Diamant Sto försök på förhand där 3 Lyckans Cash gick starkt i tredjespår sista 700m i den senaste starten, det räckte till en andraplats bakom Gitte Silvåkra som även är med idag. Men inför den starten hade Lyckans Cash varit sjuk, vilket gör att jag förväntar mig ytterligare en bättre prestation i dagens start. Eftersom utvändig hästen 4 Lovely O.O . inte är speciellt rapp iväg från start räknar jag med att Örjan Kihlström som sittet bakom Lyckans Cash snabbt hittar ut i ett andra spår och körs framåt direkt. Med en formkurva som pekar uppåt och ett något bättre lopp scenario att vänta blir Lyckans Cash min förstahäst i loppet.

6 Gitte Silvåkra besegrad Lyckans Cash i den senaste starten som jag nämnde ovan. Detta är en sexåring som hittat nya växlar på slutet och blir bara bättre och bättre för varje start. Hon kommer med två raka spetssegrar och fin form till dagens start. Idag har man dock ett snävt fjärdespår i volten och det handlar inledningsvis om att komma iväg felfritt och söka position. Gitte Silvåkra har nämligen visat sig ha lite galopp tendenser i just voltstart och det är något man måste ta hänsyn till när man värderar segerchansen. Men går man iväg felfritt är ska man tidigt räknas in i seger snacket och hon plockas med på mitt system.

Vill även framhålla 7 Beauty Wind som satt fast med vinstkrafter sparade för två starter sedan i årsdebuten, och i den senaste starten senast höll hon klart godkänt efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Nu med två lopp i kroppen bör formtoppen vara nära och i ett öppet stolopp ska man räknas tidigt. När vi även får 2,35 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Beauty Wind
Lopp 8 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip