Lopp 8 - 2140m auto

För mig är det givet att ta ställning för 7 Global Collection här. Hon står passande inne med framspår i denna spårtrappa och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Global Collection har visat att hon kan vinna lopp på olika sätt och att det även finns som ett scenario att hon kan köra sig till ledningen efter en bit är spännande. Efter två raka seger i raden avslutade hon senast vasst över upploppet och gick i mål med sparade krafter. Amerikansk vagn nu är ett plus och till 3,00 spelar jag vinnare.

Motbud
14 Isabelle Cash är en rejäl individ som knappast räds att tugga på ute i spåren en bit. Vilket också lär behövas härifrån idag. Men att stå med bakspår i en jämn spårtrappa är aldrig enkelt vilket gör att jag kommer att spika emot.

12 Ivanka Amok jagar fortsatt säsongens första seger. Men hon har stått för flera bra insatser under året och står nu på tur för seger. Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand och kapacitetsmässigt möter hon lämpligt motstånd idag. Utgångsläge försvårar dock uppgiften vilket gör att jag går emot.

7 Global Collection
Lopp 8 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip