Lopp 8 - 2140m volt

9 Alexi Quick fick en tuff inledning på loppet över den längre distansen senast, men tillslut kunde trycka sig till ledningen. Att inledningen satt i benen i slutet av loppet var klart förståeligt, men Alexi Quick höll ändå farten godkänt hela vägen in i mål. Formen sitter där och idag möter hon något enklare motstånd. Björn Goop har tre hästar med i loppet, men väljer att sitta upp bakom denna femåringen vilket känns som ett plus. Klaffar det lite bättre med positioner under loppet idag känns detta som ett givet segerbud i loppet. Trivs när hon får vara med i den främre träffen.

15 Digital Class är en rejäl individ som idag möter enklare motstånd. Hon slipper bland annat motståndare som Rotate och Upstate Face idag. I den senaste starten stod hon för en vass avslutning och även om det är många att runda i loppet så måste Digital Class räknas tidigt här.

Framhåller även 7 Rapunzel tidigt. Hon är stallkamrat med Alexi Quick men startat 20m före henne. Har dessutom fått ett intressant utgångsläge med springspår på start. Dessutom är det Erik Adielsson i vagnen för första gången, en kusk som är en av Sveriges bästa när det handlar om att pricka starten från springspår. Hon är den troliga ledaren av loppet och det är från den positionen karriärens samtliga segrar är tagna. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången i livet vilket känns spännande. Givet streck på systemet. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Framhåller även 13 Make More Cider som vi vet kan avsluta snabbt och får hon lifta med i ryggar in på upploppet kommer hon passera många tillslut. Anmält barfota runt om ikväll vilket är intressant. Formen är bra och Make More Cider står på tur för seger efter att ha två raka andraplatser på kontot.

12 Namanga Bo är en skräll i loppet som är van att möta tufft motstånd. På Solvalla för två starter sedan stod hon för en vass position, men senast var hon inte som bäst. Studsar Namanga Bo tillbaka snabbt kan detta vara en skräll i loppet till 4%.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Rapunzel tidigt
Lopp 8 - Hagmyren
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip