Lopp 8 - 2140m auto

8 Isabelle Cash är en individ som har höga förväntningar på sig. Som treåring var han en av de betrodda i finalen av Svenskt Trav-Oaks. Tyvärr slutade det dock med galopp den gången och tyvärr har hon haft svårt att få till det i de större årgångsfinalerna. Men detta har i sin tur bidragit till att hon sett till sitt kunnande har för lite pengar på sig. Senast gjorde hon årsdebut och gjorde det bra. Nu med lopp i kroppen bör formen peka uppåt, Isabelle Cash lever på sin speed och skulle hon bara komma vettigt till från start trots bricka åtta så kommer hon kunna speeda ner samtliga. För mig är detta hästen som sticker ut i loppet och jag kommer ta ställning och spela vinnare till 2,75.

Motbud
2 Mitzy Gold har visat utvecklats rejält på slutet och det ska bli spännande att följa henne från ett passande utgångsläge idag. Senast gjorde hon det bra som tvåa och visade då toppform. Nu blir det återigen amerikansk vagn och från bricka två kan det vara så att Mitzy Gold tar hand om ledningen och då kommer hon inte att bli lätt att plocka ner.

Vill även nämna 9 Cabaret Artist som nu kommer med lopp i kroppen. Hon har bra grundkapacitet och till låg procent är detta en skräll jvid gardering.

4 M.T.Ravishing är vass på speed och med rätt resa kan hon speeda ner samtliga den sista biten.

8 Isabelle Cash
Lopp 8 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 2,75
Bolag: bet365
This is the stats tab
This is the post tip