Lopp 8 - 2640m volt

Här kommer omgångens drag, i ett öppet Diamantsto försök med femton hästar kommer många spelare strössla med strecken. Men jag gör tvärtom och går rakt ut på min ide 8 Marabou Brodda. Detta är ett sto som står bra inne i loppet kapacitetsmässigt och att ha bricka åtta i en spårtrappa är inte alls lika illa som i andra lopp. Senast lät Thomas Uhrberg uppåt kring sin travare trots att det handlade om comeback. Det blev tyvärr galopp då, men intrycket var klart positivt efter galoppen. Nu med den genomköraren innanför västen bör formkurvan vara framflyttad inför dagens start. Marabou Brodda besitter kapaciteten för att vinna och när vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Motbud
9 Garden Leave gjorde det bra som trea på V75 senast och dessförinnan hade hon fyra raka segrar på kontot. Garden Leave kommer med bra form och att det denna gången blir en amerikansk vagn ses som ett plus. Vid gardering är hon tidig.

Vid gardering vill jag även lyfta fram 3 Luxury River där stall Kolgjini är optimistiska på förhand. Detta är en individ som är bättre än vad raden antyder och hon har haft en del otur i loppen på slutet. Idag är utgångsläget bra och vid gardering ska hon inte missas.

8 Marabou Brodda
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip