Lopp 8 - 2640m auto
2 Nisse Roc spurtar alltid bra med rätt resa. För två starter sedan var man inte som bäst, men senast kunde man åter känna igen Nisse Roc som gjorde det bra som tvåa. För tre starter sedan vann man över den aktuella distansen och idag med perfekt och man ska räknas tidigt.

3 Missing Tooma gjorde en okej insats senast i sin comeback efter ett kortare tävlingsuppehåll. Nu med ett lopp i kroppen borde formen vara framflyttad för denna valack som innan det varit ute i Breeders' Crown-semifinal. Missing Tooma har hög kapacitet och i sina bästa stunder befinner hon sig i skiktet precis bakom de bästa. Distansen har man visat att man klarar av tidigare. Enda frågetecknet är vart man hamnar från start? Jag är inne på att 1 Aces High håller upp ledningen. Men med lopp i kroppen är man ett tidigt segerbud oavsett position.

1 Aces High är mitt drag i loppet, som ni läste ovan är han min tidiga ledare i loppet. Man är kvick iväg från start och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Skulle vilja se Jan Silvén prova i ledningen ikväll, men skulle man släppa ledningen i ett andraskede finns segerförhoppningar från positionen rygg på ledaren. Till endast 6% är man ett givet streck på kupongen. Jag väljer även att spela att Aces High placerar sig topp-3 i loppet på fasta marknaden till 2,25.

För er som spelad V64 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelet ikväll.

Färjestad lopp 8
1 Aces High
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip