Dagens rek är till Bergsåker lopp 8 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Avid Frontline vinner loppet.

Avid Frontline tog två raka segrar i slutet av förra året men fick efter det problem med sjukdomar och skador vilket gjorde att han var borta från tävlingsbanorna länge.

Avid Frontline var riktigt bra senast när han gjorde sin första start sedan januari. Han fick då en invändig resa innan han kom loss med 200 meter kvar och gick då med full fart över mål och fin spänst i steget som trea bakom vinnande Twigs Florikash.

Med det loppet i kroppen nu så borde Avid Frontline ha gått framåt rejält till den här starten och kan Helena Ehn som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här.

Avid Frontline kan öppna rätt så vettigt så det borde kunna bli en hygglig position även om det kanske inte blir ledningen och med en fin löpning i den främre träffen här så tycker jag han är klart intressant till ett trevligt odds.

Avid Frontline är stor och har haft en del problem med travet och hade lite bekymmer med det även hos den tidigare tränaren så man vill inte dra några växlar ännu utan han går dövad samt med skor och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Pretty Boy Floyd som är yngst i fältet med sina tre år men han gjorde en positiv insats senast när han blev trea i ett lopp som vanns av Barley Sugar senast.

Pretty Boy Floyd är snabb från början och jag tror att han är ledaren i loppet och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Lolee Trizzofrock som är härdad mot rätt hårt motstånd. Han har tagit sina två segrar i livet med just sin tränare Per Linderoth i sulkyn och med en fin resa här så kan han vara långt framme.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Avid Frontline
Bergsåker lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 9.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip