Det är V64 tävlingar ifrån Halmstad ikväll. I lopp 8 spelar jag att nummer 7 Custom Cheval vinner loppet.

Custom Cheval har gjort det bra vid två raka andraplatser. Han var duktig som tvåa bakom Maquavit E. efter en resa i dödens i den norska Kriterieuttagningen näst senast.

Custom Cheval hamnade helt snett på det i den efterföljande Kriteriefinalen men han gick en härlig avslutning ute i spåren under slutrundan fast han fick aldrig tag i High Flyer som vann loppet.

Custom Cheval har ett spår lite långt ut på vingen nu men kan han sitta i en vettig position inför avgörandet så tror jag han blir svår att stå emot när Kim Eriksson väljer att sätta in slutstöten.

Det är heller inte ett otänkbart scenario att Custom Cheval kan få ta över ledningen efter en del av loppet om Kim Eriksson skulle vara på offensiven. Skulle så bli fallet så blir han svårslagen här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Custom Cheval är en treårig hingst som tränas av Henry Rorgemoen. Han har tjänat överlägset mest pengar i fältet. Han har vunnit 5 av karriärens 20 starter så här långt och han har även varit topp tre i 65 % av loppen han har gjort så han är ofta långt framme. Stämmer det med positionerna så tror jag han tar en ny seger här.

Custom Cheval känns ännu bättre i träningen efter det senaste loppet meddelar man från stallet. Efter detta loppet så siktar man på EM för treåringar på Vincennes den 16 oktober.

En tuff motståndare till min vinnare är nummer 9 Hulken Sisu. Han hade ett iskallt utgångsläge i uttagningsloppet till Kriteriet senast och han slutade då oplacerad bakom Henry Flyer Sisu som vann det loppet.

Rick Ebbinge upp på Jerry Riordan tränade Hulken Sisu för första gången nu och det är intressant. Dessutom är det anmält barfota runt om även det för första gången. Med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

I övrigt kan nummer 2 Brilliant Smile vara intressant. Hon tog ledningen och hon släppte sedan till Honey Mearas och hon kunde sedan inte riktigt hänga med och kom in som trea näst senast.

Gången efter det så avslutade Brilliant Smile starkt till seger i ett litet fält på Jägersro. Hon är snabb iväg och gäller som spetsfavorit. Från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon inte min vinnare kommer fram och ställer frågan tidigt för då kanske hon väljer att släppa men får hon ett trevligt lopp så gör hon inte bort sig.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Custom Cheval
Halmstad lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip