Dagens rek är till Kalmar lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Delantero är topp tre i loppet.

I den senaste starten så satt Delantero i vinnarhålet och fick en sen lucka på upploppet men kunde inte plocka ner vinnande Bankrobber utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne.

Kan Christoffer Eriksson som kör Delantero hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Delantero är en sexårig hingst som tränas av Lars I Nilsson. Han har startat 29 gånger tidigare och på dessa så har det blivit 4 vinster men han har även varit topp tre i 45% av loppen.

Delantero kan öppna fort så bakspåret nu är väl ingen fördel. Han vann ett lopp över aktuell distans på Halmstad för fyra starter sedan från ledningen fast klaffar det med löpningsförloppet nu och blir bra tempo på tillställningen så tror jag han har god chans att vara långt framme igen.

Den värsta motståndaren till Delantero anser jag vara nummer 5 Devs Dragon som kördes till spets i en snabb öppning senast och gick sedan undan till en säker seger från den positionen.

Med spetsläge på nytt så kan Devs Dragon leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast även nummer 7 Blue Mustasche kan lägga iväg bra från början och skulle det bli en utdragen spetsstrid så kan det vara gynnsamt för mitt spel.

En annan motståndare till Delantero är nummer 1 Mellby Eye Catcher som satt i tredje utvändigt innan hon satte in attacken med halvvarvet kvar till mål senast och via en klart godkänd avslutning så nådde hon andraplatsen bakom vinnande Devs Dragon då.

Mellby Eye Catcher blir troligen över från start men om hon kan hitta loss i god tid före mål så kan hon duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Delantero
Kalmar lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.90 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip