Det är V75 tävlingar ifrån Solvalla idag. I lopp 8 spelar jag att 2 Elegant Ima vinner loppet.

Lopp - 8 2140m auto
2 Elegant Ima har bara förlorat två lopp i karriären, men dock är det de två senaste loppen man startat i. Trots de två senaste förlusterna så har man sätt väldigt fin ut och formen verkar vara på topp. Idag är det dessutom anmält första gången barfota runt om. Man kan ladda iväg hyggligt från start och är min tidiga ledare av loppet. Når man ledningen tror jag första gången barfota dansade 2 Elegant Ima blir svårslagen. Får man sen 2,50 i vinnarodds så spelar jag! Anmält barfota vanlig vagn och ett norskt huvudlag.

7 Brambling var otroligt fin vid segern senast i Kriteriet. Han blir bara bättre och bättre för varje start och tål att göra endel själv i loppen. I senaste loppet va det också första gången man använde rycktussar vilket fick en mycket fin effekt. Rycktussarna sitter i till dagens start också, och om de rycks igen kommer Brambling ha en pollett kvar att skjuta till i loppet.

6 Bandido Gar är min skräll i loppet. Har formen på topp vilket man vissat i segerna man tagit i de senaste loppen. Med rätt resa ska denna heren verkligen passas upp. Från stallet meddelar man att man tror på sin häst och det räcker för mig. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

3 Despot Power är väldigt startsnabb och kommer troligen ta hand om ledningen initialt. Men i mitt badkar vill man ha rygg. För i de senaste två loppen man kört i ledningen har man också förlorat. Så när min förstahäst 2 Elegant Ima kommer fram och ställer en fråga om att överta ledningen tror jag man kommer vara väldigt nöjda med ryggen. Anmäld skor, vanlig vagn och stängt huvudlag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

2 Elegant Ima
Solvalla lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 2,50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip