Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Express Junior vinner loppet.

Express Junior travade första 800 meterna i tredjespår innan han landade i dödens men trots den dryga inledningen på loppet så blev det en säker seger senast.

Express Junior kan öppna snabbt och om han når ledningen körs han troligen i den positionen så skulle han slippa alltför hård press under vägen i täten så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Express Junior är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet så om det inte skulle bli spets här så är han inte borta för det.

Allt har känts bra med Express Junior efter den senaste starten och han verkar ha tagit loppet på bra sätt meddelar man från stallet.

Express Junior gillar inte lösa banunderlag och när han varit oplacerad på sistone har det varit dåliga banor varje gång. Nu är det isbana och brodd och det passar bättre meddelar man från stallet

Inga ändringar är aktuella för Express Junior utan det blir helstängt huvudlag med hål i och en vanlig vagn, säger Jukka Pekka Kauhanen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Boogiewoogie Laday som har sju vinster på elva starter hittills.

Boogiewoogie Laday plockade ner sitt motstånd från utvändig position senast och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten.

Boogiewoogie Laday tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan vara långt framme igen. Det var isbana i Uleåborg senast och det fungerade väl så det är inget som ska ställa till det.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Proud L.A. som kommer från en bra prestation när han satte in attacken på sista bortre långsidan och tog över ledningen och han höll sedan bra men kunde inte stå emot Glace Au Four som hade liftat med i rygg utan han fick nöja sig med andraplatsen.

Med en invändig löpning för Proud L.A. här och en lucka till slut så kan han duga en bit mot det här gänget också.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Express Junior
Boden lopp 8
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip