Lopp 8 2140m volt

10 Quite E.Wood är en sjuåringen har verkligen hittat sig själv igen hos tränaren André Eklundh. För två starter sedan gick man i mål med sparade krafter och intrycket lyste nästagångare. Quite E.Wood skrevs upp i boken och i den senaste starten var man nära att hinna fram efter en vass avslutning. Ikväll har ett andraspår på volten och kommer sitta bra på det direkt, med fin form och optimistiska tongångar från stallet blir det omtag på Quite E.Wood. Förstastreck på systemet. När även fasta marknaden erbjuder 4,15 i odds blir det även ett singelspel på att han vinner loppet.

13 Milord gjorde det bra i den senaste starten efter man stått för ett tungt slutvarv. För två starter sedan vann man efter en fin resa och rappt upplopp, klockan stannade då på 11 sista 800m. Ikväll står man bra inne på pengar och skulle man hitta en vettig position där man har bra ryggar in i sista kurvan så finns en vass avslutning att tillgå som kommer fälla många över upploppet.

Skrällen är 6 Piglet Pil, han har haft en del otur på slutet och har bättre form än vad resultatraden antyder. Över det långa upploppet kommer hans avslutning kunna bita bra. Med rätt resa är 1% som man är streckad på i nuläget alldeles för lite och han blir min skräll i loppet.

1 Harry Dynamit har ikväll en intressant uppgift, med endast tre hästar på start är man den tidiga ledaren av loppet. Båda segrarna i karriären är tagna från ledningen och när Ulf Ohlsson hoppar upp i vagnen för första gången tillkommer ytterligare en dimension till ekipaget.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lopp 8 - Axevalla
10 Quite E.Wood
Spel: Vinnare
Odds: 4,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip