Lopp 9 - 2140m auto

6 Infinity Sisu visade under fjolåret bra kunnande som fyraåring. Då var hon ute i tuffa lopp stod för rejäla prestationer. Nu har Infinity Sisu inte startat på ett tag och såklart är formen svårbedömd. Men rapporterna är att hon tränar bra och har bryggt på sig ytterligare massa inför i år. Infinity Sisu är kvick iväg från start och är allround i loppen. Nu handlar det dock om årsdebut och det är givet att gardera på V75.

Även 1 Kashmina B.R. är på tidig V75 kupongen. Hon gjorde det bra senast vid segern och från stallet meddelar man att Kashmina B.R. känns väldigt fin inför dagens start. Hon är kvick i benen och även om hon nu går upp i klass i och med segern senast så är taktiken given. Det är spets som gäller och väl i den positionen ska det bli spännande att följa Kashmina B.R. nu när det är anmält barfota runt om för första gången.

Den skrällen jag däremot vill lyfta fram och spela är 12 Precious Lane som vi varnade i för senast, då avslutade han klart bra som trea. Nu har han återigen många att runda men detta är en individ med bra kunnande och som gynnas av att två konkurrenter nu är strukna. Han avslutar alltid bra och det är även spännande att formstarka Stefan Persson kör för första gången idag. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 så kommer jag spela.

12 Precious Lane
Plats: 3,00
Bolag: bet365

@MVberra - Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip