Lopp 9 - 2100m Auto

7 Eagle Eye Cherry hade ett makalöst fjolår och segrade i flera av de största loppen och hon sprungit in smått otroliga 5 miljoner kronor när hon inleder sin säsong som fyraåring. Hon är väldigt snabb från start och jag tror att hon spetsar trots spår långt ut på vingen och det måste såklart ses som en bra uppgift om så blir fallet. Det är dock årsdebut och det kommer större uppgifter framöver och man väljer att spara på barfotabalansen och tävla med skor den här gången. Hon har tävlat med skor vid två tillfällen tidigare och även om hon har utvecklats rejält sedan dess har hon faktiskt inte varit alls lika bra med skor. Skulle hon dessutom missa ledningen känns hon sårbar.

2 Barbro Kronos har årsdebuten avklarad och hon gjorde det klart bra som trea i en snabb avslutning bakom Marion Fouty Bon och Clockwork. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och med ett bra utgångsläge kommer hon att hitta en bra position omgående och hon är en allvarlig utmanare och med tanke på att värsta motbudet gör årsdebut och tävlar med skor blir det mitt förstaval. Vi får 2,50 på fasta marknaden som vinnare. Det testar jag ikväll.

1 Fifty Cent Peace gör debut på svensk mark i regi Bergh och känns väldigt svårbedömd. Läget blev perfekt och förutom Eagle Eye Cherry är det inga raketer från start och det är väl inte någon omöjlighet att Bergh kan hålla upp ledningen här. Berghs debutanter brukar vara i bra ordning direkt och det känns som en intressant debut.

8 Bank Wise As är en riktigt bra häst som ska bli spännande att se i en årsdebut. Läget är såklart besvärligt men om det skulle bli lite körning där framme och om man hittar ner i ett vettigt slagläge blir man att räkna med direkt.

3 Fantaghiro Brick är i skrivande stund spelad till under 1 % och normalt sett är det såklart några alldeles för bra hästar emot. Hon är dock inte alls så tokig och med flera årsdebutanter i loppet vill jag ändå betala för henne som helt ospelad.

9 Globalizer är ytterligare en årsdebutant som är rätt så kunnig. Hon har fått ett passande smygläge och även om hon ska gå med skor den här gången vill jag betala för henne som ospelad.

10 Global Brilliance vann 50% av sina lopp 2020 och skulle kunna vara med i segerstriden men maxklaff men från det här läget, med skor i en årsdebut står jag över den här gången men hon blir intressant att följa framöver.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Barbro Kronos
Lopp 9 - Örebro
Spel: Vinnare
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till med spelet




Lycka till

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip