Lopp 9 - 2140m Auto

2 Deal Done Zet Stoltserar med fyra raka segrar och har utvecklats för varje start. Segrarna har dock varit pliktskyldiga och även om han är min klara förstahäst tack vare spårlottningen så hårdnar motståndet och det känns som att han får bekänna färg på riktigt nu. Han är snabb från start och borde hitta ledningen omgående och det är såklart en mycket bra chans från den positionen. När vi får 3,15 på fasta marknaden så testar jag ett vinnarspel.

6 Aragorn As gillar jag verkligen och jag håller han som en bättre häst än Deal Done Zet. Nu fick han ett sämre läge men hästen var mycket fin i regidebuten och han är stark och rejäl och jag tror inte att man räds dödsspositionen. Jag blir inte alls förvånad om han slår favoriten utvändigt men det gäller att sätta upp tempot utvändigt och inte låta Örjan styra för mycket eftersom hästen är mer stark än snabb. Gör man det blir jag inte förvånad om styrkan visar sig vara avgörande den sista biten.

Det kan bli lite körning mellan de två betrodda och jag vill betala för ytterligare några hästar.

11 Leave Your Sox on är en häst jag verkligen gillar och som har imponerat stort på norrlands-banorna. Han har segrat vid åtta av karriärens fjorton starter och även om motståndet är tuffare nu kommer han in i matchen vid lite körning där framme. Han är gynnad av två strykningar och är anmäld med barfotabalans för tredje gången i karriären samt amerikansk sulky för andra gången i karriären vilket såklart känns mycket intressant.

4 Fighter Lady har gjort det bra vid två raka segrar i enklare gäng men borde kunna hitta en bra position omgående och hon är en rolig kantboll på sin fina form även om hon normalt sätt möter några för bra.

10 Deliver som höjer sig rejält med barbotabalans och man såg formstark ut senast.

1 Ole har kunnandet för att vara med där framme men han har varit ifrån tävlandet lite och känns som en häst som brukar behöva ha ett par lopp i kroppen innan han levererar fullt ut. Jag står över den här gången på grund av kostnadsskäl.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Deal Done Zet
Lopp 9 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 3,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip