Lopp 9 - 2140m auto

5 Zion Font är en sexåring som besitter ett fantastiskt facit. På sina 20 starter i livet har han segrat hela 17 gånger. Zion Font känns som en individ som kommer gå upp i klasserna framöver. Till dagens start har han fått ett lopp i kroppen och även det loppet slutade med seger. Till idag har säkert formkurvan flyttats framåt en hel del och han kommer blanda sig i segerstriden på nytt idag.

1 Condior höll gjorde det bra i den senaste starten trots att han fick ge sig från ledningen. Formen är bra och han kan öppna kvickt från start. Lyckas han hålla upp innerspåret ökar även segerchansen och är ett givet streck på systemet.

6 Bravo Santana är även han tidig på systemet. Han trivs bäst i främre träffen och kommer säkert laddas framåt direkt från sitt utgångsläge. Det är anmält barfota runt om för andra gången i livet vilket känns intressant. Till låg procent är detta skrällen i loppet för mig. Det är dessutom aviserat helstängt alt can't see back huvudlag. När vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

7 Benedetto O.P. är stark och rejäl och tål att göra en del jobb på egen hand. I den senaste starten fick han gå utvändigt om ledaren under större delen av loppet och höll ändå farten strålande till slut. Med en formkurva som pekar uppåt kommer han säkert blanda sig i segerstriden på nytt. Anmält amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 11 Halo Am som är en riktigt bra fyraåring som har svarat för flera gedigna prestationer på slutet. Att man varit struken inför dagens start gör formen något svårbedömd. Men enligt rapporterna från stallet så ska Halo Am ha tränat på bra inför dagens start. Ska inte nonchaleras trots sitt utgångsläge.
Har visserligen varit struken för feber, men rapporteras träna bra inför den här starten. Ett tidigt segerbud trots utgångsläget.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Bravo Santana
Lopp 9 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip