Lopp 9 - 2140m volt

Min idé och tipsetta i loppet är 8 Feline Burgerheide. Hon har visat sig vara en bra häst för klassen som allt som oftast gör sitt i loppen och är långt framme. Hon är både stark och har en vass avslutning att tillgå. Med endast få hästar på start bör hon kunna få ett bra utgångsläge ikväll. Att det dessutom är anmält barfota runt om för första gången i livet är också såklart spännande. Skulle hon får gå med i ryggar och spela ut sin speed till slut ikväll är jag inne på att Feline Burgerheide blåser ner samtliga och till 4,00 kommer jag spela vinnare.

7 M.T.Ravishing är en annan individ som mycket lever på sin speed. M.T.Ravishingavslutar alltid bra när hon får sitt lopp och det fick vi inte minst se prov på för fyra starter sedan då hon speedade ner samtliga över upploppet i ett tufft lopp. Nu har M.T.Ravishing lopp i kroppen och Oskar Kylin Blom låter optimistisk kring sin häst inför ikväll.

Skrällen är 3 Kit de Luca som blev störd till galopp senast och kommer med bra form. Hon står på start ikväll och skulle hon hitta till spets efter en bit kommer Kit de Luca bjuda upp till strid så länge lampan lyser.

8 Feline Burgerheide.
Lopp 9 - Lindesberg
Spel: Plats
Odds: 4,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip