Lopp 8 - 2140m auto

2 Valle Hugo vann enkelt från ledningen i den senaste starten. Då mötte man enkelt motstånd, och Valle Hugo såg fin ut. Då var det första starten för Jens Kristian Brenne och nu med det loppet i kroppen ska det bli spännande att följa Valle Hugo ikväll mot tuffare motstånd. För två starter sedan avslutade han bra på norska V75 och ikväll är det Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket känns spännande.

12 Månremus är en fin individ som ikväll fått ett tufft utgångsläge. För två starter sedan vann han enkelt via 23,2 sista 800m. Senast höll han positivt bakom duktige Tekno Viking. Löser det sig bara med positionerna från sitt tolfte spår är man med och utmanar om segern ikväll.

Skrällen är 8 Norrbo Odin som har ett bra fjolår bakom sig. I år har han ännu inte fått sätta nosen först över mållinjen men han har nu vuxit in i klassen och första års segern är inte långt borta. Stod för en bra avslutnign i spåren via 22,9 sista 800. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Norrbo Odin
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip