Dagens rek är till Mantorp lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Alex H.P. vinner loppet.

Alex H.P. gjorde debut på svensk mark senast. Han satt då långt nere i kön men han avslutade starkt i vida spår och då räckte det till tredjeplatsen bakom Eros Zola som plockade ner den ledande Global Agreement till seger kort före mål.

Med det loppet i kroppen nu så tror jag Alex H.P. kommer vara ännu bättre nu för det var första starten sedan november ifjol.

Alex H.P. gjorde det bra under fjolåret som treåring när han vann 4 av 9 starter.

Alex H.P. är ingen blixt iväg men han har ett passande utgångsläge nu och det är inte omöjligt att Rick Ebbinge som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så ökar hans chanser här.

Alex H.P. är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans för han kan vinna loppet från andra positioner också.

Alex H.P. gick barfota runt om senast och i en vanlig vagn och blir det den balansen igen så tror jag han är med och tampas om segern här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Becker som klev fram i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande High Roller Sox och han höll även undan för en bra avslutande Escape A.P. till seger.

Ulf Ohlsson upp för första gången bakom Becker nu är intressant och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

I övrigt kan 1 Hadrianos som var rätt blek senast och har pausat efter det vara intressant.

Innan det så hade Hadrianos gjort flera bra insatser och han kan öppna rätt så vettigt så här kan Marcus Lilius som kör hästen få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han nypa en framskjuten placering.

5 Jazzmine Boko kommer från en spetsseger. Det var karriären hittills första seger.

Med bevisad startsnabbhet så kan Kaj Widell som sitter upp bakom Jazzmine Boko eventuellt nå ledningen igen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Alex H.P.
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.38 bet365

This is the stats tab
This is the post tip