Dagens rek är till Bergsåker lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Cavalier Brodde är topp tre i loppet.

Cavalier Brodde var tidigare i träning hos Roger Walmann och efter att ha varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober 2017 så gjorde han comeback i Juho Ihamuotilas regi i juli. Det blev seger direkt över kort distans då.

Det blev ytterligare fyra starter på finsk mark innan Cavalier Brodde kom till Björn Röcklinger där han har nu gjort tre tidigare starter och han har gjort det bra i två av dessa.

Cavalier Brodde var duktig som tvåa bakom Mr Southwind från dödens senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten.

Cavalier Brodde har haft dåliga utgångslägen varje gång på slutet men har nu fått ett bättre spår så här sitter Ulf Eriksson som kör hästen bra till omgående och med en fin resa i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden och ska då ha god chans att vara sämst trea i mål här.

Cavalier Brodde har inte visat så mycket av startsnabbhet tidigare men Björn Röcklinger är inne på att han kommer att öppna förbättrat till ikväll och då kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han är långt framme här.

Cavalier Brodde är inte beroende av ledningen för att blanda sig i segerstriden här utan han är mycket vass när han får spara speeden fram till upploppet också.

Inga ändringar är aktuella för Cavalier Brodde utan det blir fortsatt skor runt om samt svensk jänkarvagn och ett norskt huvudlag.

Den värsta motståndaren till Cavalier Brodde anser jag vara nummer 11 Nyhet som har tävlat flitigt på V75 och vann i lägsta klassen för fyra starter sedan och i finalen sedan så blev det en andraplats bakom Deede Star.

Nu kliver Nyhet ner i klass och trots ett dåligt läge här över den korta distansen så ska han räknas tidigt.

En annan motståndare till Cavalier Brodde är nummer 1 Power Broline som är kvick ut och är loppets troliga ledare fast han har gjort sina bästa lopp i ryggar men samtidigt är det kort distans så Rikard N Skoglund kanske provar i ledningen då.

Eventuellt blir det bike för Power Broline nu meddelar man från stallet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Cavalier Brodde
Bergsåker lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.85 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip