Dagens rek är till Färjestad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Expensive River vinner loppet.

Expensive River gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och svarade då för en mycket bra prestation när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens utan att behöva för ta sig.

Med det loppet i kroppen nu så kan Expensive River vara klart förbättrad till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna fort så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage.

Expensive River har travat i ledningen fyra gånger tidigare i Sverige och av de gångerna han har löpt i spets så har han vunnit tre av dessa.

Expensive River är dock inte beroende av att gå i ledningen vilket vi såg vid vinsten senast så han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Västerbo Highscore som är jämn och säker.

Västerbo Highscore är inte så snabb iväg fast här sitter han i andraspår omgående och får han gå med i en vettig rygg under slutvarvet så har han har en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till Expensive River är nummer 6 Wir Ideal som fick ge sig sista biten när Bara Min tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen senast.

Gången innan det så avgjorde Wir Ideal till en säker seger och kan Carl Johan Jepson som kör hästen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme igen men jag håller min vinnare som strået vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Expensive River
Färjestad lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip