Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 8 Happy Romeo vinner loppet.

Happy Romeo kommer närmast från en seger. Han fick då bestämma i ledningen och drog sedan undan och vann mycket lätt från den positionen.

Happy Romeo har tagit samtliga sina tidigare segrar från ledningen så trots ett spår långt ut här så tror jag att Claes Sjöström sänder framåt omgående och då tror jag han får ta över ledningen från nummer 4 Mellby Goofy som jag tror når spets initialt och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad över den dryga distansen här.

Skulle Happy Romeo få svar i spetsstriden så tror jag att han är tillräckligt bra att han kan vinna detta loppet ifrån dödens om det skulle behövas.

Happy Romeo har tävlat i jänkarvagn i de två senaste starterna och med den så har han öppnat betydligt bättre än tidigare. Han löper bättre i ledningen än bakifrån så det är ett lopp i den främre träffen som gäller här och en invändig strykning underlättar en del här.

Happy Romeo kommer fortsatt att tävla med ett helstängt huvudlag med murphybländare på insidan och i en jänkarvagn, säger Claes Sjöström.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 11 Digital Track som gick en hygglig avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Crystal Cool senast.

Kan Örjan Kihlström som kör Digital Track få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

En annan motståndare till Happy Romeo är nummer 4 Mellby Goofy som fullföljde godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Surf'n Turf senast.

Mellby Goofy är kvick iväg och kan nå spets inledningsvis men över den långa distansen så tror jag att Erik Adielsson väljer att släppa fast isåfall så kan han lifta med till en fin placering i rygg på min vinnare så han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 Happy Romeo
Solvalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip