Dagens rek är till Umåker lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Le Chapeau är topp tre i loppet.

Le Chapeau kommer till den här starten med mycket fin form och han var ute i ett V75 lopp på Umåker senast och avslutade då bra till andraplatsen bakom vinnande Global Well Off.

Gången innan det så avgjorde Le Chapeau till seger på ett bra vis via open stretchen på Skellefteå. Här tror jag han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen men oavsett så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här om Malin Viklund som kör hästen kan servera honom ett bra lopp.

Le Chapeau trivs mycket bra i ledningen för på de senaste fem åren så har han gått i ledningen 12 gånger och har vunnit 9 av dessa så det vore en önskvärd position.

Skulle nummer 4 Global Well Off komma före Le Chapeau till ledningen så tror jag inte att hon får sitta ifred i täten för en felfri nummer 5 Toutre kommer säkert att trycka på en del och det skulle kunna vara gynnsamt för Le Chapeau i slutändan.

Den värsta motståndaren till Le Chapeau anser jag vara nummer 4 Global Well Off som var strålande fin när hon vann från ledningen senast.

Nu har Global Well Off spår fyra i voltstart och även om hon visat att hon kan komma iväg felfritt så tror jag det blir tufft att nå ledningen men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

En annan motståndare till Le Chapeau är nummer 5 Toutre som tog ledningen på sista bortre långsidan och höll sedan bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Narold Vox senast.

Femtespåret i volten nu är allt annat än bra men om Ove A Lindqvist kan se till att hålla Toutre i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Le Chapeau
Umåker lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip