Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. I lopp 9 spelar jag att nummer 6 Lome Storm vinner loppet.

Lome Storm har vunnit 11 av karriärens 17 starter. I ett V75 lopp på Rättvik näst senast så galopperade han in i den första svängen.

Lome Storm kom sedan tillbaka och han avslutade positivt men på upploppet så slog han på en ny galopp då och det var en fin placering som försvann i det läget även om han troligen inte hade vunnit loppet.

Senast så kördes Lome Storm offensivt till spets och från den positionen så blev det en enkel seger.

Ulf Eriksson körde Lome Storm senast och samma kusk får fortsatt förtroende här. Från springspår så tror jag på tidig ledning och väl i spets så blir han inte lätt att plocka ner.

Lome Storm är en femårig kallblodsvalack som tränas av Robert Bergh. Han är anmäld med skor runt om och i en vanlig vagn precis som han tävlade i den senaste starten.

Lome Storm har varit borta från tävlingsbanorna en dryg månad nu men har han kunnat bibehålla formen så tror jag han har en god segerchans här.

Blir det inte spets så är Lome Storm bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 T.B.'s Tröllgutt. Han har gjort det bra vid två raka segrar.

Svårt spår i volten för T.B.’s Tröllgutt nu men om han kan klara av det momentet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. Torbjörn Jansson upp nu på Guri Gjermundshaug tränat är intressant.

I övrigt kan nummer 4 Prins C.K. som gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren vara intressant.

Prins C.K. klev runt sitt motstånd enkelt i opressad stil vid den senaste vinsten i den näst senaste starten.

På Umåker senast så fick Prins C.K. det inte att stämma för han galopperade upprepat. Han är inte helt att lita på och han har ett dåligt spår i volten.

I ett felfritt lopp nu så kan Prins C.K. dyka upp långt framme om Jan Olov Persson kan servera honom ett passande lopp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Lome Storm
Bollnäs lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip