Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Love No Pain vinner loppet.

Love No Pain blev påkörd senast och hade krafter kvar i det läget så den starten kan vi glömma.

Love No Pain har vunnit två av sina fyra tidigare starter. Hennes båda tidigare vinster har kommit sedan hon har fått ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan har hon gått undan till enkla segrar från den positionen.

Nu gör Love No Pain första loppet sedan slutet av september fast jag tror jag hon är väl förberedd inför den här starten då Tuomas Korvenoja knappast skulle göra resan till Sverige för skojs skull och då ska hon ses med god chans att att ta en ny seger.

Love No Pain är stark och rejäl och med ett bra lopp i den främre träffen här eventuellt i ledningen efter en bit så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet men hon kan vinna loppet från andra positioner än ledningen om det skulle vara upptaget i spets.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Dear Matrix som avgjorde på ett bra vis till seger senast.

Kan Jorma Kontio ge Dear Matrix ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget också fast hon får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till Love No Pain är nummer 3 Jamaica Boko som var klart förbättrad när hon vann på ett övertygande vis senast.

Jamaica Boko kan öppna rätt bra så här kanske Kaj Widell som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror att min vinnare plockar ner Jamaica Boko från utvändig position om det skulle behövas.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Love No Pain
Solvalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.65 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip