Dagens rek är Mantorp lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 11 Miriam Håleryd vinner loppet.

Miriam Håleryd har inlett tävlandet positivt med två vinster på karriärens fem starter hittills.

Miriam Håleryd såg läcker ut då hon vann näst senast. Erik Adielsson som körde hästen då klev fram i dödens med varvet till mål och sedan så plockade hon ner den ledande Staro Nessie och hon höll även undan för övriga motståndare på ett bra vis till seger.

Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande för Miriam Håleryd kort efter start.

Peter Untersteiner är nöjd med träningen för Miriam Håleryd. Hon tål att göra en del grovjobb själv om det skulle behövas.

Spåret är inte det bästa för Miriam Håleryd men med en vettig löpning så tror jag att hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

För Miriam Håleryd blir det troligen skor runt om samt murphybländare på vänster sida. Eventuellt kan det bli jänkarvagn som vid segern näst senast.

En motståndare till min vinnare är 8 Livi Online som är anmäld barfota runt om för första gången.

Livi Online har bara en seger så här långt men hon är kvick iväg den första biten så trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att hon sitter i ledningen i ett tidigt skede.

Skulle Livi Online komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror inte hon räcker till seger så hon får ses främst som ett platsbud.

I övrigt kan 4 Marres Diva som hade två raka segrar innan den senaste starten. Då slutade det med en fjärdeplats bakom Das Auto som vann det loppet.

Trevligt utgångsläge nu för Marres Diva så kan Kai P Jussila som kör hästen hitta en hygglig position så kan hon duga en bit mot det här gänget men jag tror att hon får svårt att ta en ny seger här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Miriam Håleryd
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.20 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip