Dagens rek är till Jägersro lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Zoko Lane är topp tre i loppet.

Zoko Lane är mer stark än snabb så han gjorde debut över den korta distansen senast och han gjorde det fullt godkänt som sexa bakom vinnande Martin De Bos då. Han gick då bra i tredjespår utan rygg sista 850 meterna fast han var inte helt körbar och tappade några placeringar på det.

Nu har Zoko Lane ett bättre läge än senast och med det senaste loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och jag tror det kommer bli ett högt tempo på tillställningen så då tror jag Zoko Lane kan sitta rätt bra på det och då tror jag han visar sig vara starkast över upploppet fast även om det inte räcker till seger så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

Nu ska man förändra en del i utrustningen för Zoko Lane då man ska sätta på honom en murphybländare på vänster sida och det ska förhoppningsvis hjälpa honom att springa rakt och inte bryta nedåt som han gjorde senast.

Zoko Lane är en sjuårig valack som har startat 52 gånger i karriären med 10 segrar som resultat. Han har även varit topp tre i 40 % av loppen och klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han är med långt framme på nytt.

Den värsta motståndaren till Zoko Lane anser jag vara nummer 9 Niky Flax som kommer från en snygg seger. Han har visat upp goda fartresurser tidigare och kan Johan Untersteiner hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

En annan motståndare till Zoko Lane är nummer 7 Comanche Moon som kan öppna bra och jag tror att Joakim Lövgren som kör hästen kan få ta över ledningen av nummer 6 Xlnt Chili Tripel och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge fast även nummer 1 Rushmore Face och nummer 3 Adiago Trot kan vilja vara med i spetskörningen och om flera ekipage kör tufft om ledningen så tror jag det är gynnsamt för Zoko Lane i slutändan.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Zoko Lane
Jägersro lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.10 LeoVegas & Unibet

This is the stats tab
This is the post tip