Dagens rek är till Solvalla lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 6 Brienne Of Tarth mot nummer nummer 2 Mimiro.

Brienne Of Tarth är ett treårigt sto som har gjort fyra starter hittills men hon är ännu segerlös efter dessa eftersom det som bäst har blivit en andraplats och två tredjeplatser.

I den senaste starten så höll Brienne Of Tarth godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Allagash Nancy från ledningen.

Kan Brienne Of Tarth slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen på nytt så kan det vara läge för den första segern om hon skulle få bestämma en del i täten men oavsett så ska hon ses med god chans att vara före Mimiro i mål.

Nu är Brienne Of Tarth anmäld barfota runt om för första gången och det är en spännande förändring som kan ge en fin effekt.

Mimiro kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och höll sedan okej till tredjeplatsen bakom vinnande Beyonce Halo

Mimiro kan öppna hyggligt så det är inte omöjligt att Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta till spets smärtfritt här och skulle hon få dämpa tempot där framme i ledningen så kan hon rinna undan till en seger.

Mimiro kommer att tävla med skor runt om samt med ett halvstängt huvudlag och i en vanlig vagn så det är inga ändringar mot senast meddelar Roger Walmann.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Mimiro - Brienne Of Tarth
Solvalla lopp 5
Spel: H2H 2
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip