Dagens rek är till Eskilstuna lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 11 Pascha Tilly mot nummer 2 Hazard Boko.

Pascha Tilly stod för en stark slutrunda i spåren men fick inte tag i Doctor Doxey Zenz utan fick nöja sig med andraplatsen senast.

Pascha Tilly gick med brodd då men om han kan slippa det nu och gå med sommarbalans istället så vore det en klar fördel.

Innan andraplatsen senast så hade Pascha Tilly tre raka segrar så han är ofta långt framme i loppen.

Dåligt läge för Pascha Tilly nu men han är ingen raket ut så det gör inte så mycket och jag tror det kan bli rätt bra tempo på tillställningen så kan han få en del draghjälp under slutvarvet så är han vass på speed och då fäller han många hästar till slut så jag tror på god chans att han är före Hazard Boko i mål.

Kan Ulf Ohlsson som kör Pascha Tilly servera honom en fin löpning så tror jag han blir farlig över upploppet. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt.

Pascha Tilly kommer att tävla med murphybländare på vänstersidan och i en jänkarvagn som senast, säger Jari Kinnunen.

Hazard Boko kan öppna fort vid laddning men jag tror det är Snabbare hästar utvändigt och det är ingen fördel att han blivit nedstruken ett hack för innerspåret är inte det bästa på Eskilstuna.

Det blir tufft för Hazard Boko att nå spets här och tredje invändigt känns som ett mer troligt scenario och då tror jag han får det jobbigt mot Pascha Tilly här.

Erik Adielsson upp bakom Hazard Boko är dock en intressant förändring men han känns utlämnad här och behöver en del tur för att det ska lösa sig.

Hazard Boko kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast, säger Per Lennartsson.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Pascha Tilly - Hazard Boko
Eskilstuna lopp 5
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip