Dagens rek är till Mantorp lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 2 Prince Palema mot nummer 4 Golden Guard.

Prince Palema har gjort tre starter i sin nya regi för Pär Hedberg sedan flytten gick från USA. På dessa så har det blivit två andraplatser och en seger.

Prince Palema vann från spets näst senast så jag tror att Mikael J Andersson kör i ledningen om han skulle komma till täten och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen och ska då ha god chans att vara före Golden Guard i mål.

I den senaste starten så gick Prince Palema ner i vinnarhålet och gick sedan ut med 350 meter kvar av loppet och via 13,5 sista 800 meterna så nådde han andraplatsen bakom vinnande Gaylord Am.

Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Prince Palema bra till omgående även om det inte skulle bli spets så jag tycker han ska ha en bra möjlighet att ta en framskjuten placering här.

Golden Guard avslutade mycket vasst via 12,2 sista 800 meterna till andraplatsen bakom vinnande Cash Cowboy senast.

Kan Claes Svensson som kör Golden Guard få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han duga en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Prince Palema - Golden Guard
Mantorp lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip