Dagens rek är till Örebro lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 2 Jinx'em mot nummer 1 Valnes Isidor.

Jinx'em kommer ut i en spännande årsdebut här. Han har tränat på bra och han är väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet.

Jinx'em har gått ett fint jobb i 17 tempo i 1600 meter på bra vis och då gick han med skor och med ett öppet huvudlag meddelar Magnus Jakobsson.

Jinx'em är mycket startsnabb och brukar följa bilen så här tror jag att han tar en längd på Valnes Isidor som har spåret innanför och kan han komma till ledningen smärtfritt så tror jag att han blir svår att fånga in även om det kan saknas en del till toppformen men skulle det inte räcka till seger så krävs det bara att han är före Valnes Isidor här.

Skulle det inte bli spets för Jinx'em så blir det så klart tuffare fast han är bra nog att han kan duga även från utvändig position över en passande kort distans.

Jinx'em har inte så många vinster men han har varit topp tre i 71 % av loppen på de 14 starterna han har gjort tidigare och jag tror på en bra insats även här..

Jinx'em kommer att tävla barfota runt om nu och det är en klar fördel för honom.

Valnes Isidor har bara startat sporadiskt men han har nu ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara vassare till den här starten

Valnes Isidor satt då i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack med halvvarvet kvar till mål men han tog ingenting utan han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Enjoy's Jagger.

Valnes Isidor kan öppna bra men jag tror att Jinx'em är kvickare men skulle han lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Valnes Isidor kommer att tävla barfota runt om och i en vanlig vagn.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Valnes Isidor - Jinx'em
Örebro lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip