Speltips Natus Vincere - Fnatic

Sport: E-Sport
Spelstopp: 2020-03-24 18:00
Land: USA
Liga: ESL Pro League
Odds: 2.00
Tips: 2
Spela på Speltips Natus Vincere - Fnatic
Upp till 1250 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
ESL Pro League är i full gång och under tisdagen riktas alla blickar mot stormatchen mellan det rysk-ukrainska laget, Natus Vincere (NaVi), och det svenska laget, Fnatic. Vi har en riktig toppmatch på menyn och efter att ha sett båda lagens inledande matcher har jag hittat en tydlig vinnare.

Natus Vincere gick in i turneringen med god form och som nyblivna världsettor efter segern i turneringen IEM Katowice. Det har dock sett otroligt skakigt ut under inledningen av denna turnering och förlusterna har avlöst varandra.

En stor anledning till att Natus Vincere har sett rostiga ut stavas ”online”: Efter Corona-epidemin har turneringen flyttats online vilket innebär att spelarna inte sitter i samma lokal utan uppkopplade när de spelar. Fullt normalt i mångas öron, men för ett storlag som NaVi är detta första onlineturneringen på över 2 år, och man sett ut som en blek kopia av det laget som vann i Katowice. Lagets stjärna, S1mple, har levererat i vanlig ordning, men bakom honom har spelarna inte alls övertygat, och man har sin akilleshäl i nyförvärvet Perfecto, som verkligen sett vilsen ut.

Fnatic har blandat och gett under året, men har nu under ESL Pro League sett bättre och bättre ut och vunnit de flesta av sina inledande matcher. Hela laget har sett ordentligt taggade och påkopplade ut, och framförallt JW och Brollan har presterat.

En mycket avgörande faktor i denna match kommer att vara användandet av granater för att få igenom sina strategier - något Fnatic visat sig vara urstarka på under turneringen. Laget toppar alla listor gällande skada åstadkommen från granater.

Jag tror att oddssättarna har plockat ut fel favorit här. Om Fnatic fortsätter att spela som de gjort under de inledande matcherna, så kommer man att ta hem även denna match.

Speltips CS:GO - ESL Pro League:
Jag spelar Fnatic som vinnare till 2.00 hos bet365.

Matchen, streamas helt gratis och kan följas via länken: https://www.hltv.org/matches/2340089/natus-vincere-vs-fnatic-esl-pro-league-season-11-europe

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Natus Vincere - Fnatic
Spela på Speltips Natus Vincere - Fnatic Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
cs-go - 24 Mars 2020 - 09:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
19:15  Västra Ingelstad - Skabersjö
Fotboll - Träningsmatch - 2 asian hcp -1
1.975
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Elitloppet 2020
Trav - Solvalla - Vinnare/Plats
90/30
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.80

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming