När Cowboys tar emot Bears så är man stora favoriter, men jag väljer att inte välja sida utan bara gå på den tydliga skillnad som skett i Bears de senaste veckorna. Enligt "snacket på stan" så har Bears QB Justin Fields efter den dåliga säsongsinledningen gått till lagets head coach och sagt att "jag vill börja springa mer med bollen, då det är min stora styrka". Och coachen verkar ha lyssnat, då Fields gått från att haft 7-8 springspel under de första 5 matcherna (undantaget premiären då han hade 11) till att de två senaste matcherna haft 12 respektive 14 springspel.

Och vad hände senast, när Fields fick springa 14 gånger? Lagets offensiv såg bättre ut, och man vann efter att haft 3 raka förluster innan det. Och man vann inte bara; utan man körde över Patriots med 33-14. Jag säger inte att en ökad andel springspel för Fields garanterar framgång för Bears, men det är en bra jäkla start att ge den spelare man anser ska styra laget till framgång möjlighet att utnyttja sin största styrka.

Med de förutsättningarna så tror jag att Bears kommer fortsätta att designa springspel för Fields, som dessutom kan sätta av om han inte hittar några passningsalternativ. Att Fields kör tredje raka matchen med 10+ springspel tycker jag är mycket troligt.

Rek: Justin Fields över 8,5 springspel @1,83 (Bet365)
This is the stats tab
This is the post tip