Serieledande Malmö FF tar emot Örebro SK på Eleda Stadion under onsdagen.
Mitt speltips: Malmö FF -1.5 till oddset 1.81 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Hemmalaget Malmö ligger som sagt på en första plats i tabellen med fyra poäng ner till jagande Elfsborg. Man kommer till matchen i sjukt bra form då man vunnit sju raka och nu jagar efter den åttonde raka segern. Senast man spelade var borta mot Falkenberg då man vann med 0-1, riktigt starkt gjort då man åkte på ett rött kort efter endast sju minuter och sedan klarar av att göra mål och vinna matchen med en man mindre visar hur starka man är i år.

Örebro kommer till matchen som tionde placerat i Allsvenskan med 17 inspelade poäng, fem mer än Falkenberg som placerar sig på nedflyttningsplats. Man kommer till matchen med en ok form då man har ett kryss, en vinst och en förlust senaste tre omgångarna. Senast fick man med sig ett kryss hemma mot Göteborg efter att Göteborg kvitterat via en tveksamt dömd straff.

Malmö börjar visa att man är ett lag av högsta svenska klass och börjar även rycka i tabellen när Norrköping tappat ännu mer poäng nu senast mot Helsingborg. Man har en sjukt bred trupp vilket gör avstängningen på Thelin är något man löser utan något speciellt avbräck då man både har Molins och Antonsson som kan gå in i den rollen. Lagets offensiv fungerar även den på högsta nivå och man har stått för hela 16 mål senaste 5 omgångarna vilket är sjukt bra. Man möter ett Örebro som endast tagit tre poäng mot Kalmar, Mjällby och Varberg vilket visar att man har haft de tufft mot de större klubbarna. Jag tror på att Malmö utökar sin segersvit till åtta matcher och att man gör det med marginal.

Mitt speltips blir därför Malmö FF med asian hcp -1.5 till 1.81 på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip