Sergio Ramos att få gult kort till 2.80 hos Betsson / Nordicbet testas.

Själv spelar jag sällan på dessa specialmarknader, men det kan vara kul med en TV-peng när det vankas stormatcher och jag vet att det brukar vara efterfrågat. Så ikväll slår vi till: Ramos att få syna gult kort.

Inför semifinalerna i CL nollställs alla spelare vad gäller gula kort. Med tanke på att endast tre spelare fick gula kort senast (Casemiro, Tiago och Ribery) är det ett antal spelare som "har råd" att dra på sig varningar utan att det kostar särskilt mycket. Detta faktum plus att det är väldigt mycket på spel gör att det väntas bli en hel del kort i matchen. Brukar ju ofta gå hand i hand: varningar föder irritation som ger fler varningar. Med mycket på spel är det dessutom aldrig långt att ta en skiva för filmning/maskning/taktisk foul med tanke på att det liksom inte kostar något.

Ramos behöver väl ingen närmare förklaring:
Sju gula på 23 ligamatcher (8/28 i fjol).
Tre gula på nio CL--matcher (4/11 i fjol).

En hetlevrad spelare som ofta hamnar i ordbråk med motståndare och snackar en del med domare. Med snälle Varane bredvid sig har Ramos rollen som hårdför mittback.

Matchen döms av turken Çakιr, som för övrigt varnade just Ramos i kvartsfinalen mot Juventus. Çakιr snittar tre-fyra gula kort i varje match han dömer.

Svårt att värdera chanserna till att spelare får gula kort på förhand, men 2.80 känns högt här med tanke på hur Ramos brukar spela och med tanke på matchens dignitet.


This is the stats tab
This is the post tip