Speltips: Turneringsspel VM

Sport: Fotbolls-VM
Spelstopp: 2018-06-18 17:00
Land: Ryssland
Liga: VM 2018
Odds: 2.00
Tips: Flera
Tänkte bjuda på mina förslag till långtidsspel under VM.

Harry Kane fler mål än Australien @2.00(5/5 u) Unibet

Vi börjar med Australien. De möter Frankrike, Danmark och Peru i den ordningen. Jag har svårt att se att man ens kommer göra två mål. Man spelar med en väldigt defensiv uppställning och kommer skapa väldigt få målchanser. Deras möjlighet till mål ska väl vara i sista matchen om den är betydelselös men den risken tar jag. Kane har blivit utsedd till lagkapten, han kommer spela i princip hela tiden och även slå en eventuell straff. I gruppen möter man VM:s sämsta lag i Panama och jag blir inte förvånad om England gör minst 4 där och då ska väl ändå Harry kunna peta in ett par. Man har även Tunisien vilket gör att avancemanget i princip är säkrat. Även om man skulle åka i en åttondel(jag tror inte det) tror jag Kane har gjort tillräckligt med mål redan i gruppspelet.
Mitt tips: Kane-Australien 4-1

Neymar fler mål än Sverige @1.75(5/5 u) Unibet

Helt enkelt för bra för att låta bli trots att hjärtat säger emot. Faktum är att Sverige kan gå vidare och man kommer ändå inte slå Neymar så det här spelet kan läggas utan att hjärtat och hjärnan behöver göra upp. Går Sverige vidare handlar det nog ändå om att gå vidare på väldigt snålt spel, låt säga 1-0 mot Sydkorea och 1-0 mot Mexico. Svårt att se Sverige göra fler än 3 mål i gruppspelet. Neymar tror jag vinner skytteligan vilket i så fall innebär iaf 5 mål. Brasilien kommer skapa mängder av chanser och det allra mesta kretsar kring Neymar som visat fin form i träningsmatcherna. Jag påstår att det enda som stoppar detta spel är att Sverige slår Brasilien i en åttondel, och det får mer än gärna hända :)
Mitt tips: Neymar-Sverige 5-2


Brasilien att nå semifinal @1.90(4/5 u) Unibet

Tror man ser till att vinna gruppen för att troligtvis undvika Tyskland. Därefter väntar i så fall Sverige/Mexico/Sydkorea vilket blir en promenad i parken. Därefter i mitt "träd" väntar England/Belgien och att då sitta med 1.90 på avancemang känns helt ok. Jag tycker Brasilien har bättre balans i denna upplaga än tidigare. Mittfältet med Casemiro/Paulinho balanserar upp bra så Neymar/Coutinho/Jesus/Willian kan trolla framåt.
Mitt tips: Brasilien går hela vägen


Messi flest mål i grupp D @2.25(3/5 u) Unibet

Bland övriga lag(Kroatien, Nigeria och Island) har jag svårt att se någon spelare sticka ut och göra de mål som krävs för att vinna skytteligan i gruppen. Argentina tror jag gör flest i gruppen och i laget är det väl främst Aguero som kan utmana men Aguero har konkurens på sin plats och jag tror inte samma spelare startar alla matcher som "nia" i Argentina. Messi däremot vill alltid spela och åker han bara inte på någon skada kommer han spela alla matcher, lägg också till att han tar samtliga frisparkar/straffar och detta spel känns högst troligt till det oddset.
Mitt tips: Messi 3 mål i gruppspelet


Island sist i gruppen @2.10(2/5 u) Unibet

Står troligtvis mellan Nigeria och Island. Jag tror inte Island lyckas överraska ytterligare ett mästerskap. Tycker helt enkelt Nigeria har större kvalitéer med flera spelare som spelar i PL varje vecka.
Mitt tips: Island sist på 0 poäng


Hazard flest mål i Belgien @4.00(1/5 u) Unibet

Givetvis ska Lukaku vara favorit men han är lite väl stor tycker jag. Det mesta kretsar kring Hazard i Belgiens anfallsspel och han kommer få sina lägen, höjer han bara effektiviteten lite kan han göra tillräckligt många mål för att vinna interna skytteligan, en på fyra ger jag honom definitivt. Lukaku riskerar också att bytas tidigare än Hazard då Batshuayi knackar på dörren.
Mitt tips: Hazard flest mål i Belgien på 4 mål.


Era tankar?

Lycka till och ha ett trevligt VM!

  Turneringsspel VM
Spela på Speltips Turneringsspel VM
handbollstoken - 18 Juni 2018 - 03:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
handbollstoken - 2018-06-13 19:01

Kassören

Haha. Snyggt. Hoppas han gör ett par tidigt mot Tunisien/Panama så är det nog klart sen :)

Kassören - 2018-06-13 00:58

Kan du tänka dig, lyckas äntligen hitta Kanespelet via sökning på hans namn, ryggar till dubbla degen.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:00  Extremadura - Lugo
Fotboll - La Liga 2 - X2
2.05
20:15  Kanada - Finland
Ishockey-VM - VM 2019 - 1
1.90
20:30  Atalanta - Sassuolo
Fotboll - Serie A - Under 3,5 mål
1.91
20:30  Roma - Parma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +2,5
1.63
12:00  Fritz - Tomic
Tennis - Franska Öppna - Fri -6.5 games
1.77
17:00  Opelka - Garin
Tennis - Franska Öppna - Över 38,5 games
1.83
19:00  Hammarby - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.77
19:00  Västerås SK - Norrby
Fotboll - Superettan - 2 (asian +0)
2.10
21:00  Deportivo - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - BLGM
2.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming