Senegal möter Colombia i sista gruppspelsomgången för grupp H. Matchen spelas på Cosmos Arena. Övriga lag i gruppen är Japan och Polen.

Senegal gör i sommar blott sitt andra deltagande i ett VM-slutspel. Till Ryssland 2018 åker man helt välförtjänt efter att man vunnit sin VM-kvalgrupp utan att man förlorat en enda match. Senegals storstjärna är det ständiga offensiva hotet och den vindsnabbe Sadio Mané (Liverpool FC), han levererar stort i Premier League & Champions League och kommer bära Senegal på sina axlar under fotbolls VM. Men förutom sin storstjärna finns även Idrissa Gueye (Everton), Kalidou Koulibali (Napoli) och Krita Balade (Monaco) med i truppen.

Även Colombia har en stark offensiv, Man har spelare som James Rodriguez (Bayern Munchen), Radamel Falcao (Monaco), Carlos Bacca (Villarreal). Juan Cuadrado (Juventus) att tillgå under sommarens fotbollsfest. Att Colombia bara tog sig vidare ifrån det stentuffa sydamerikanska VM kvalet tyder på att man är en stark fotbollsnation och att man kommer bli att räkna med under VM i Ryssland. Man spelade bland annat oavgjort både mot Brasilien och Uruguay i VM-kvalet.

En stentuff drabbning väntar båda dessa VM-nationer i den sista gruppspelsomgången. Där jag helt enkelt tror att Colombia kommer visa sig vara numret för stort. Man har ett bättre lag på pappret och kommer med ett starkt självförtroende ifrån sitt VM-kval att besegra Senegal. Colombia seger till 2,00 är ett givet spel för mig.

1-3??

This is the stats tab
This is the post tip