GS75 söndag 15/09

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs i Romme och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i GS75-3 på nummer 3 Mellby Galanga som vann enkelt näst senast och slutade tvåa i V75 bakom vinnande Highspeed Dynamite gången efter det. Nu ska han prova på monté för första gången men Emilia Leo som sitter upp på hästen har testat honom i ett par banjobb under sadel och varit mycket uppåt så felfri nu så tror jag han blir svårslagen här.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 6 Västerbo Jolene som kommer till den här starten med två raka andraplatser i raden. Hon var mycket bra på Solvalla senast när hon styrdes på från sjätte utvändigt knappa varvet från mål och sedan fick hon trava i tredjespår utan rygg under resten av loppet och slutade tvåa bakom vinnande Wishing Noon. Hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Kajsa Frick har ledningen i sikte här och om hon kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir mycket svårslagen här men även om det inte blir spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Den tredje spiken kommer i GS75-7 på nummer 6 Frida Zonett som fick en tung löpning senast men innan det var hon duktig med två raka segrar sedan flytten till Daniel Wäjersten. Hon är inte så snabb ut men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot när hon sätter in attacken under slutvarvet.

GS75-1 1,2,4,7,8,9
GS75-2 3,4,5,6,7,14
GS75-3 3 Mellby Galanga
GS75-4 6 Västerbo Jolene
GS75-5 5,7,9
GS75-6 1,5,10,11,12,14
GS75-7 6 Frida Zonett

648 rader x 1 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,5,10,11,12,14
DD2: 6 Frida Zonett

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Solitary Champ gör bra lopp hela tiden. På Hagmyren näst senast så fick han visserligen bestämma efter att ha kommit till ledningen med 1350 meter kvar av loppet men han gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det så fick han trava i dödens en stor del av loppet och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Don Fanucci Zet. Innerspåret är inte bra men om han kan hitta loss så tror jag att Oskar Kylin Blom som kör hästen är offensiv och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Robloxia är inte att lita på och har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna men felfri nu så tror jag att Andreas Lövdal som kör hästen har ledningen i sikte och om han skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka långt här, 2 Latte Käll kommer med två positiva insatser och han verkar trivas med Carl Johan Jepson i sulkyn. Senast fick han trava större delen av loppet utvändigt ledaren men höll ändå godkänt till andraplatsen bakom vinnande Flavienne Lascaux via 11,8 sista varvet. Här har han ett trevligt läge och kan få en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här.

Min Vinnare: 1 Solitary Champ
Spets efter 500m: 4 Robloxia
Skrällen: 7 Ävja Palema
Ranking: A 1,4,2 B 7,8,9 C 3,12,10,6,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Bernth Martinssons lopp - Kallblod över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Klack Blixten är jämn och säker och kommer närmast från en seger. Kan Oskar J Andersson som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och nu ska man eventuellt testa ryckhuva för första gången, 6 Gnistas Filur är inte att lita på men han gick senast starkt efter startgalopp. Felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering här om det löser sig med positionerna, 3 Zorn avslutade godkänt fram till tredjeplatsen bakom vinnande Mån Viktor senast. Här tror jag det kan bli tidig ledning och om han skulle hitta till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Nu förstärker Kaj Widell i sulkyn och i övrigt så blir det skor runt om samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn, 14 Brenne Järven har inlett fint med en seger och en andraplats i sin nya regi för Jörgen Westholm. Nu står han med hela 60 meters tillägg och har många hästar att runda och det kan strula längs vägen fast om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara med där framme igen.

Min Vinnare: 5 Klack Blixten
Spets efter 500m: 3 Zorn
Skrällen: 7 Barkborren
Ranking: A 5,6 B 3,14,4,7 C 15,10,2,8,9,11,12,13,1
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Mellby Galanga som vann enkelt näst senast och slutade tvåa i V75 bakom vinnande Highspeed Dynamite senast. Nu ska han prova på monté för första gången men Emilia Leo som sitter upp på hästen har testat honom i ett par banjobb under sadel och varit mycket uppåt så felfri nu så tror jag han blir svårslagen här, vid gardering kan 6 Incredible Rex som på slutet har visat fin form och har tagit två raka segrar i aktuell disciplin med Julia Andersson på ryggen vara tänkbar. Han har stått över lite efter halsproblem men gick jobb i måndags och kändes då stark meddelar Jesper Hedqvist och om min spik skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan duga en bit mot det här gänget, 5 Bravo Power Dirt galopperade bort sig i ett tidigt skede senast men var duktig vid starterna innan det. Han är behandlad i sina framknän efter den senaste starten meddelar man från stallet och kan behöva loppet nu men om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 7 Omaha Zenz
Skrällen: 5 Bravo Power Dirt
Ranking: A 3 B 6,5,7,8 C 1,4,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Västerbo Jolene som kommer till den här starten med två raka andraplatser i raden. Hon var mycket bra på Solvalla senast när hon styrdes på från sjätte utvändigt knappa varvet från mål och sedan fick hon trava i tredjespår utan rygg under resten av loppet och slutade tvåa bakom vinnande Wishing Noon. Hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Kajsa Frick har ledningen i sikte här och om hon kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir mycket svårslagen här men även om det inte blir spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Louise som kommer med två raka segrar vara tänkbar. I den senaste starten så gick hon på i vida spår under slutvarvet och spurtade till en säker seger. Hon är stark och rejäl och kan avsluta vasst om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 12 Moon Zappa ska ut i sin första start sedan i januari men hon har inlett karriären fint med tre vinster på fem starter men det kan saknas lopp i kroppen och dessutom är utgångsläget mindre bra så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Västerbo Jolene
Spets efter 500m: 6 Västerbo Jolene
Skrällen: 12 Moon Zappa
Ranking: A 6 B 10,12,3,5,4,2 C 1,7,9,11,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 On Track Banditen gjorde första starten som valack senast. Då blev det en startgalopp men han gick bra efter den och fastnade med en del sparade krafter. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad här, 5 Elektra tog en maxplacering som tvåa bakom vinnande Jeepster senast. Hon kan öppna rätt bra så jag tror att hon kan nå ledningen initialt men jag tror att hon släpper när tipsettan ställer frågan fast isåfall kan hon bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut, 9 I'll Fixit står bra inne i loppet och kan emellanåt avsluta loppen starkt. Han var duktig vid seger näst senast och kan Sandra Nordemo som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 7 On Track Banditen
Spets efter 500m: 7 On Track Banditen
Skrällen: 9 I'll Fixit
Ranking: A 7 B 5,9,2,1,4,3,6 C 12,8,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Bernth Martinssons lopp - Varmblod över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 14 Papidoux kommer med tre vinster på de fyra senaste starterna. Här har han 20 meters tillägg men med ett bra lopp i ryggar under slutvarvet här så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och kan då blanda sig i segerstriden igen, 5 Editor har gjort det bra efter en tids frånvaro och ståtar nu med två raka segrar i sin nya regi för Oskar J Andersson. Här har han ett femtespåret i volten och om inte det blir problematiskt så kan det kanske bli tidig ledning här och skulle han hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han kan rinna undan till en ny seger, 1 Volcan D'Inverne kommer från en spetsseger och om Emilia Leo kan få en bra start så kan han sitta bra till i antingen spets eller vinnarhålet här och från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt, 12 Golden News har visat fin form på slutet utan att få vinna men har nu samlat ihop till en seger och om det klaffar med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 14 Papidoux
Spets efter 500m: 5 Editor
Skrällen: 11 Diggerman
Ranking: A 14,5 B 1,12,10,11,7,15,9,13 C 2,4,3,6,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Diamantstoet, Försök 8 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Frida Zonett som fick en tung löpning senast men innan det var hon duktig med två raka segrar sedan flytten till Daniel Wäjersten. Hon är inte så snabb ut men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot när hon sätter in attacken under slutvarvet, vid gardering kan 10 Loser On Loser som är härdad mot tufft motstånd vara tänkbar. Hon fullföljde bra till andraplatsen bakom Callmesally efter att tidigt ha kört sig till ledningen senast och om Carl Johan Jepson kan ge henne en bra löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget, 3 Bon Ego kommer från en seger där hon fick bestämma i spets. Hon är mycket snabb ut och kan vara loppets tidiga ledare och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Frida Zonett
Spets efter 500m: 3 Bon Ego
Skrällen: 3 Bon Ego
Ranking: A 6 B 10,3,11,9,7,14,8,12,4,5 C 15,13,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 14 September 2019 - 20:45

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Leverkusen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  RB Leipzig - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.97
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla - Moni Viking
2.20
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Dannero Tisdag 26/5
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Dannero Tisdag 26/5
Insats: 180 kr - DrTrav
18:29  Topptipset Tips Onsdag 27 Maj
Insats: 288 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Åby & Örebro 27/5
Insats: 756 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Örebro Onsdag 27/5
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming