Helt rätt ute på Österrike, Bozovic & Vitryssland. Kroatien-Tyskland blev en riktig holmgång och det är EMs bästa match hittills, grym inramning också. Spelmässigt blev det 2 av 3 där högsta insatserna lite turligt hittade hem så bra dag igår.

Lider en aning med Tyskland som verkligen höjde sig mot tidigare i turneringen.

Idag söndag dags för Sveriges grupp igen.


Portugal-Island kl.14:00
Portugal har nu slagit Frankrike & Sverige och fått sitt stora internationella genombrott. I CL har man redan visat att man hävdar sig med Sporting & Porto men nu visar även landslaget att man står sig bra mot de bättre lagen.

Island har gått hårt på få spelare och jag har svårt att se hur man ska orka nu när man har två raka förluster & i praktiken är borta från semin.

Portugal gjorde allt rätt mot Sverige, den fullträffen kan man inte förvänta sig varje match men man har många som levererar framåt samtidigt som man är starka bakåt med fint målvaktsspel bakom försvaret. Som ett ess i rockärmen har man också ett väldigt bra 7 mot 6 spel.

Tror ett högmotiverat Portugal med massor av självförtroende springer över ett Island som sett trötta ut sista två matcherna.

Portugal -1.5 mål @2.02(5/5 u) Unibet
Portugal -4.5 mål @3.30(1/5 u) bet365


Slovenien-Ungern kl.16:15
Den här matchen är superviktig för båda lagen. Vinner Ungern är man förbi på inbördes möten.

Ungern aldrig nära mot Norge vilket var väntat. Dock inte så jobbig match och när den var förlorad roterades det en del. Ungern saknar Lekai väldigt mycket men har ändå gjort det bra. Banhidi på linjen tillsammans med Balogh bär laget till stora delar.

Vranjes medgav efter vinsten mot Island att man börjar bli slitna då vissa spelare spelat väldigt mycket och det fanns skavanker utan att gå in på vilka. Man får inte glömma att Slovenien gav över 3 ggr mot Sverige, nu är man storfavoriter mot Ungern..

Jag är inne på att Ungern hänger med här och att det blir en målsnål historia. Dels är det sista chansen men jag är också inne på att det borde komma en reaktion från Slovenien snart. Mikler i målet och Balogh på högernio måste dock ha en väldigt bra dag.

Tittar man på siffrorna i gruppspelet släppte de här lagen 67 mål på 3 matcher vilket är väldigt lite, det tillsammans med de här lagens spelstil gör att jag gillar underspelen.

Under 51.5 mål @2.12(3/5 u) Unibet
Ungern +3.5 mål @2.05(3/5 u) Unibet


Dagens dubbel
Se separat rek angående motiveringen på Norge. Tycker Portugal/Norge är turneringens bästa dubbel hittills.

Portugal vinna
Norge -2.5 mål
@2.49(5/5 u) Unibet


Uppdaterar med målskyttespel under söndagen!

Uppdatering målskyttespel

Hittar inget vettigt i Portugals match. Lite olika vilka i Portugal som gör flest mål.

I Ungern tror jag mycket handlar om ytterniorna Szita & Balogh. De två blir mina förslag.

Szita över 3.5 mål @2.20(2/5 u) Unibet
Balogh över 4.5 mål @1.85(3/5 u) Unibet

Blir nog allt.

This is the stats tab
This is the post tip