Handbolls-EM söndag.

Började dåligt igår med målskyttespel på Rumänien & hcp Ryssland. Därefter helt ok. Överspelen på målskyttar i Norge fina tillsammans med underspelet på Hagman. Surt att Sverige missar sista straffen @2.50.

Det mest intressanta var att Serbien gör 13-3 sista delen av matchen mot Nederländerna och vänder den enkelt tillslut efter att ha legat under med som mest 7 bollar.

Dagens matcher:

Serbien-Ungern kl.16:00
Som jag var inne på igår såg jag Serbien som tuffaste utmanare till Nederländerna men jag trodde Corona-strulet de haft senaste dagarna skulle påverka dem negativt. Och det såg så ut långt in i matchen där Serbien låg under med 7 mål, sen gör man en avslutning där man sista 17 minuterna gör 13-3!

På pappret har Serbien ett riktigt bra lag. Bra VM senast & nu är även Lekic med. Lekic, Liscevic, Stoiljkovic, Lavko, Krpez-Slezak och nån till håller en väldigt hög nivå.

Ungern har också ett par riktigt vassa kort men Serbien har lite större bredd, dessutom tycker jag Ungern har ett sämre försvarsspel. Ungerns form är också väldigt tveksam, svag insats mot Kroatien och i matcherna inför EM mot Sverige imponerade man inte.

Jag tror Serbien betalar så pass högt pga den korta vilan på mindre än ett dygn. Men jag tror matchen igår gav så mycket självförtroende att det övervinner det negativa med kort vila. Det är lättare att känns efter när det gått tungt så vid förlust igår tror jag det haft en större negativ effekt med kort vila.

För mig är Serbien klara favoriter här.

Serbien vinna @2.40 (5/5 u) bet365

Slovenien-Frankrike kl.18:15
Två negativa intryck av dessa lag senast. Frankrike är otroligt mycket starkare bakåt än framåt och spelar ofta målsnåla matcher. Fyra av fem senast mellan dessa lag har gått under linan, tror den har goda chanser idag igen.

Under 51.5 mål @1.91(3/5 u) Unibet

Montenegro-Danmark kl.20:30
Danmark spelade mycket Snabbare än jag trodde mot Slovenien. Det spelet kommer passa bra här. Montenegro har en väldigt tunn trupp & kommer inte orka i 60 min. Tror det blir en väldigt enkel seger.

Danmark -3.5 mål @1.78 (5/5 u) bet365
Danmark -7.5 mål @3.40 (1/5 u) Unibet

Återkommer med målskyttar när de marknaderna släpps under dagen.

Trevlig söndag!

This is the stats tab
This is the post tip