Norge-Sverige kl.18:30
Inte nog med hur Sverige ser ut för tillfället så har man inte slagit Norge på 3 år. I VM senast förlorade man med 27-30 och då fanns Kim, Lagergren, Zache, Ekberg & Wanne i laget.

Lagergren sägs vara med trots en lättare hjärnskakning förra veckan. Tycker det är lite märkligt om man chansar med honom, en smäll mot huvudet och karriären kan vara över.. Men läkarna har väl koll antar jag. Nielsen skadade axeln senast och har alltså skadat både knät & axeln nu, han kanske spelar men det är många procent sämre i så fall.

Det som talar för Sverige är att man borde vara fruktansvärt revanschsugna efter den pinsamma insatsen senast, frågan är hur långt det räcker. Inte långt tror jag.

Norge är bäst i turneringen enligt mig och man ser riktigt fina ut. Man vill definitivt vinna, segrar mot Sverige & Island gör att man mest troligt är klara inför matchen mot Slovenien. Tror också man är sugna på att sätta Sverige på plats i Sverige.

Sagosen, Röd & Johannesen på niometer är klasser bättre än Sveriges uppställning just nu och om inte Palicka/Äpplet står på huvudet blir det en mardröm igen. Kanske snyggas siffrorna till men i första halvlek kommer det gå undan.

Norge -2.5 mål i halvtid @1.90(3/5 u) Unibet
Norge & Ö27.5 mål i halvtid @2.35(3/5 u) bet365

Trevlig söndag!

This is the stats tab
This is the post tip