Polen-Sverige kl.20:30

I de inledande matcherna har jag varit ganska negativ till Sverige, var ju också innan turneringen inne på att Slovenien hade goda chanser att vinna gruppen till fint odds(3.70).

Men en sån här match tror jag passar efter matchen mot Slovenien. Slovenien fick ner Sveriges tempo och det blev en matchbild som passade Sverige väldigt illa, all cred till Vranjes som vann den kampen.

Nu ställs Sverige mot ett Polen som redan är ute & redan har packat väskorna. Polen kommer inte vara lika taktiskt starka som Slovenien var vilket kommer göra att Sverige får spela ”sin” handboll. Det innebär snabba omställningar och högt tempo, ett spel som Sverige behärskar väldigt bra och när de tillåts spela så är de väldigt bra. Gottfridsson, Ekdahl Du Rietz är väldigt bra i omställningsfasen och tillsammans med kantspelarna kommer det komma väldigt många mål från dessa omställningar.

Hemmapubliken kommer också göra sitt till att piska upp tempot. Sverige lär också vilja visa att man är bättre än senast och köra på hela matchen.

Lägg därtill att Polen har en väldigt dålig upplaga just nu och man var aldrig nära Schweiz, här kommer man hamna på hälarna och jag tror Sverige vinner med över 10 bollar ikväll. Vill man ta större risker är linor upp mot det inte fel.

Att en sån som Lagergren saknas betyder mindre i denna typ av match tror jag, han kommer dock saknas när motståndet sen blir tuffare.

Sverige -6.5 mål @2.00(5/5 u) bet365


Kör Sverige!

This is the stats tab
This is the post tip