SHE

Ger mig på damerna ikväll igen(trots Önnered senast). Med läget i Lugi finns det ingen tvekan här.

Skuru-Lugi kl.19:00
Skuru ligger 3a & Lugi 4a och det skiljer ”bara” 2 poäng mellan lagen. Sett till tabellen kan hcp-linan tyckas märklig men det är riktigt rörigt i Lugi och det kommer synas på planen.

Lugi sparkade i veckan sin coach på lite märkliga grunder. Dragan(coach) kommer tydligen inte överens med styrelsen vad det gäller talangutvecklingen vilket har lett till sparken. Det märkliga är dock att Dragan är omåttligt populär i truppen vilket inte är det vanligaste när en coach får gå. Det vanliga är ju att resultaten uteblivit och att en ny röst i omklädningsrummet ofta kan leda till positiva resultat på kort sikt, i det här fallet tror jag på motsatt effekt. Sällan har jag sett så många spelare i ett lag så öppet gå ut och stötta sin sparkade coach. Han verkar vara älskad av varenda spelare, blir inte lätt för den nya tränaren att hantera kvällens match. Och jag tror som sagt detta leder till en negativ effekt av prestationen ikväll.

I vanliga fall hade jag ändå haft Skuru som klara favoriter. Senaste hemmamatchen slog man obesegrade H65 och det med hela 6 mål.

Skuru är ett klart bättre lag och med omständigheterna kring Lugi tror jag på storseger ikväll.

Finns en del överspel & hcp-linor att välja på. Jag väljer dessa.

Skuru -6.5 mål @1.78(4/5 u)
Skuru -3.5 mål i halvtid @1.89(3/5 u)


Trevlig fredag!

This is the stats tab
This is the post tip