FINAL Handbolls-EM. Spanien-Kroatien kl.16:30.

Dags för final mellan två lag som möttes i mellanrundan, då i en avslagen match som inte gällde något. Nu gäller det kampen mot guldet.

Kroatien
Kroatien fick en väldigt tuff semifinal, det blev två förlängningar och när man bara väntade på att Norge skulle springa ifrån lyckades Kroatien hitta ett sätt att vinna. Imponerande! Andra halvan av matchen var det Duvnjak mot Norge och Duvnjak gjorde nog en av sina bästa matcher i karriären.

Det är just det som kommer göra att Kroatien inte orkar idag, Duvnjak är alldeles för ensam. Cindric testades mot Norge men fick kliva av med knäskada, troligtvis borta idag men även om han är med är det många procent sämre.

Karacic har problem med en fot och andra halvan av matchen gick han inte på ett enda eget läge, spelade bara alibipassar och hoppades Duvnjak skulle lösa det.

Jag tror Kroatien är helt slutkörda.

Spanien
Spanien känns otroligt pigga. De har joggat igenom den här turneringen och gått runt på mycket folk vilket kommer ge utdelning idag. I semifinalen hade man tex använt 12 utespelare redan i halvtid och totalt i matchen hade man 10 olika målskyttar.

Spanien har en otrolig bredd och har i princip två spelare på varje position, det gör att man inte står & faller om ngn skulle åka på en skada.

Jag tycker också Spaniens målvakter överglänser Kroatiens.

Jag är inne på att Spanien går ifrån ordentligt.

Spanien -1.5 mål @1.95(5/5 u) bet365
Spanien göra 30 mål @5.25(1/5 u) bet365

Målskyttar
Solé bommades i semin, lite oflyt då han fick 40 min. Spanien har i hela turneringen låtit den av Gomez & Solé(båda högersexor) som varit på planen slå straffen, de har alltså inte haft ngn uttalad etta men otroligt nog fick Spanien 0(!) straffar när Solé var på planen. Gomez fick en och missade.

Solé kommer få minst 40 min igen och sitter bara nån straff löser han linan enkelt.

Entrerrios står för rutin och får mycket speltid. Låg lina och den känns väldigt vettig.

Solé över 3.5 mål @2.12(4/5 u) Nordicbet

Entrerrios över 2.5 mål @2.00(3/5 u) Nordicbet

Det var allt för denna turnering!

This is the stats tab
This is the post tip