Skidskytte, stafett, herrar. Kl.12:15

Tycker mig hittat ett par intressanta spel. Norge är stora favoriter men i mina papper är Tyskland i princip lika starka. Tysklands herrar har gjort väldigt fina resultat och man har ett väldigt jämnt lag. Tex kom man i sprinten 1a, 6a, 7a och 11a och i masstarten 2a, 4a, 5a och 13e. Det är otroligt fina resultat medan jag tycker norrmännen är mer ojämna. Norge kanske ska vara knappa favoriter med Thingnes Bö/Svendsen på sista sträckorna men över 3 ggr på Tyskland tycker jag är spelvärt.

Frankrike tror jag inte lika mkt på. Fourcade i all ära men det är 3 sträckor till och där är Frankrike för svaga mot Tyskland/Norge.

Sverige har ungefär lika goda chanser som damerna igår. Man slåss nog med lag som Tjeckien, Österrike och Italien strax bakom topplagen. Jag plockar Sverige i en head mot Italien tillsammans med Tyskland före Frankrike, är bara Femling med ok på första ska Sverige vara bättre än Italien som jag tycker har 2 svaga sträckor(första och tredje). Gör ngt av topplagen bort sig tycker jag Sverige har bäst chans att sno ett brons.


Tyskland vinna @3.25(3/5 units) Unibet

Tyskland före Frankrike
Sverige före Italien
@2.56(4/5 units) Unibet

Sverige topp-3 @3.25(2/5 units) Unibet


Lycka till och trevlig fredag!

This is the stats tab
This is the post tip