Speltips Stoke - Liverpool

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

09/01/2014 01:23

post-img

Stoke - Liverpool

SPELSTOPP

12/01/2014 17:00

Speltips Stoke - Liverpool

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

09/01/2014 01:23

PUBLICERAD

09/01/2014 01:23

SPELSTOPP

12/01/2014 17:00

SPORT

Fotboll

post-img

Stoke - Liverpool

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 5.50
Tips 1 dnb

Spelar Stoke att vinna med insatsen tillbaka vid oavgjort (dnb = draw no bet) till oddset 5.50 hos bet365 .

Fortsätter att tjata om Stoke City då vi även den här veckan erbjuds ett fantastiskt hemmaodds på laget från Stoke-on-Trent. Har bolagen och spelarna helt missat att Stoke är riktigt vassa hemma och totalt usla på bortaplan? Det verkar så men det är inget att gnälla över. Vi fortsätter att ta betalt i stället…

Det räcker med att titta på hur det gått i det här mötet sedan Stokes återkomst till högstaligan säsongen 2008/09 för att förstå att spelvärdet helt ligger i oddset på hemmalaget. Statistiskt sett är det ett galet spelvärde på Stoke då Stoke i skrivande stund ger 7.00 och Liverpool 1.53. I de fem senaste ligamötena på Britannia Stadium har Stoke vunnit tre matcher och två av matcherna har slutat oavgjort. Stoke har vunnit de tre senaste ligamötena på Britannia Stadium och vid två av dessa tre segrar har Stoke vunnit med två mål. Ändå ger Stoke 7.00 och Liverpool 1.53 den här gången. Galet!

Lagens fem senaste Premier League-möten på Britannia Stadium:
2012/13: Stoke-Liverpool 3-1
2011/12: Stoke-Liverpool 1-0
2010/11: Stoke-Liverpool 2-0
2009/10: Stoke-Liverpool 1-1
2008/09: Stoke-Liverpool 0-0

Oddset 7.00 på Stoke innebär att bet365 bara ger Stoke drygt 14 procents vinstchans i ett möte som de vunnit 60 procent av gångerna de senaste fem åren. Nu är det ju inte så enkelt som att man bara kan titta på statistiken och sedan spela men det är ändå anmärkningsvärt. Särskilt som Stoke har haft lätt för Liverpool hemma och ungefär samma styrkeförhållande råder lagen emellan som de senaste säsongerna. Stoke har en något bättre trupp i år än ifjol och detsamma gäller för Liverpool.

Egentligen behöver jag inte motivera mitt spel mer än så här men jag vill ändå gå igenom lagens förutsättningar inför matchen… Hjälp gärna till med det här i kommentarsfältet ju närmare matchstart vi kommer och om viktig info presenteras.

Stoke ligger tolva i Premier League med 22 poäng på 20 matcher. Stoke har tagit 17 poäng på hemmaplan och 5 poäng på bortaplan. Stoke är ett helt annat lag hemma än borta och har bara förlorat en av tio Premier League-matcher på hemmaplan den här säsongen. Stoke har visat riktigt fin ligaform hemma på slutet och har vunnit två av de tre senaste hemmamatcherna. Det inkluderar en seger mot Chelsea. I matchen man inte vann, vilket var senaste ligamatchen, ledde man fram till slutminuterna då Everton kvitterade på en straff på övertid. Stoke vann även FA-cupmötet hemma mot Leicester i lördags.

Stoke har en del skador på papperet men det är inget som ska påverka laget nämnvärt i praktiken. Det är troligt att tredjemålvakten Jack Butland kommer vakta målet för Stoke igen men det är inget som oroar då han är köpt för att vara andremålvakt och senare förstemålvakt. Butland har även representerat Englands samtliga ungdomslandslag samt var med i Englands EM-trupp i Ukraina så han är riktigt bra. Han gjorde även en fin debut näst senast mot Everton och var bra i matchen mot Leicester. I övrigt saknas Assaidi som inte får spela då han är utlånad av Liverpool och Huth men där har Wilson visat sig vara en väldigt duglig ersättare och han har varit minst lika bra som Huth var innan han blev skadad. Övriga skadade spelare är inte nyckelspelare och kan ersättas utan problem.

Liverpool ligger för närvarande på fjärde plats i Premier League och har tagit 39 poäng på 20 matcher. När Liverpool nu har bortamatch är det värt att notera att de bara tagit 12 av 39 poäng på bortaplan och har förlorat fyra av de fem senaste bortamatcherna. Jag vet inte om jämförelsen är korrekt och helt rättvis men det är värt att notera att Stoke så här långt tagit 17 poäng hemma och Liverpool 12 poäng borta. Även här har Stoke fördel då Stoke nu spelar hemma och Liverpool borta. Liverpool har fler förluster än vinster på bortaplan den här säsongen.

Liverpool har förlorat de två senaste bortamatcherna i Premier League även om det varit mot stentufft motstånd - Man City och Chelsea. Dessförinnan vann man borta mot Tottenham med 5-0 vilket var en mycket stark insats. I bortamatchen innan det förlorade dock Liverpool med 3-1 mot Hull så man är väldigt ojämna.

Liverpool kan ställa ett starkt lag på banan i den här matchen. Agger är skadad men Sturridge förväntas göra comeback efter att ha missat nio matcher. Enligt de rapporter jag läst startar Sturridge dock troligtvis på bänken och frågan är hur bra han är direkt. Gerrard kommer spela efter att han haft en del skadeproblem på slutet men jag tycker inte att han är lika bra som förr. Sjunger gubben på sista versen?

Med tanke på de höga oddsen på Stoke finns det en rad intressanta spelalternativ i den här matchen. Exempelvis rak Stoke-vinst till 7.00, Stoke med (insatsen tillbaka vid oavgjort till 5.50. Stoke med asian handicap +0.5 (1X) till 2,60 och Stoke med asian handicap +1 till 2.07. Eller varför inte Stoke med vanligt handicap -1 (vinna med minst två mål) till 12.00. Det kan kanske tyckas galet men i två av de tre senaste mötena har det här spelet suttit.

Jag väljer dock att spela Stoke med insatsen tillbaka vid oavgjort till 5.50. Då Stoke har vunnit det här mötet de tre senaste åren, Stoke har tagit fler poäng hemma än vad Liverpool tagit borta den här säsongen, då Liverpool förlorat fyra av de fem senaste bortamatcherna och Stoke vunnit två av de tre senaste hemmamatcherna i ligan inklusive mot Chelsea så känns 5.50 på Stoke med pengarna tillbaka vid oavgjort som ett extremt högt odds. Liverpool har aldrig vunnit det här mötet sedan Premier League startades (fem möten). Inga matcher är givna men om man inte spelar till sådana här odds med de här förutsättningarna kan man lika gärna lägga av. Värdespel så det skriker om det!

Spel: Stoke med insatsen tillbaka vid oavgjort - odds 5.50 bet365

Matchstart kl 17.10 söndag 12 januari
TV: Viasat Fotboll/ Viasat Fotboll HD

This is the stats tab
This is the post tip

Stoke - Liverpool

SPELSTOPP

12/01/2014 17:00

Stoke - Liverpool

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 5.50
Tips 1 dnb

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
rsvedin -  12 Jan - 17:21
Förstår vad du menar mr_england men man spelar väl inte på ett spel man inte tror gå in, visst man kanske inte tror stenhårt på det men man måste ju nånstans tro att det kan gå in ANNARS ska man ju definitivt sluta spela!

Men alla spelare jämför väl ändå värde med odds (de borde iaf) , och enligt dig är ju värdet på stoke, medan knugen1 tycker att värdet ligger på pool så de e väl inget fel med det..

Däremot skulle jag ju aldrig, som blakegriffin, kalla 1,50 på pool borta mot stoke för ränta! Och då håller jag ändå på Liverpool. Enligt mig ligger också spelvärdet helt klart på Stoke (även om vi skulle vinna med 4-0) men pallar inte spela emot mitt lag så hoppar den här matchen. Men bra rek som sagt, hoppas verkligen det max blir void ;)
mr_england -  12 Jan - 16:07
dhead: Ser att oddsen ändras fram och tillbaka. 5.50 nu på Stoke med insatsen tillbaka på oavgjort på bet365. Har gjort en sista insats för Rekats läsare och uppdaterat reken.

Helt galna odds på Stoke. De ges bara 14 procents vinstchans i ett möte som de aldrig förlorat och har vunnit de tre senaste gångerna. Plus att vi får 5.50 dnb. Galet!
dhead85 -  12 Jan - 15:06
Fortfarande 5,25ggr på Stoke 0, asian, dvs exakt samma spel som Stoke DNB! På bet365.
dhead85 -  12 Jan - 15:01
OM Liverpool lyckas slå Stoke på Brittannia för första gången på många år, så har ändå värdet (galet värde dessutom), legat på Stoke DNB pre-game.

Idioti att påstå annat.
mr_england -  12 Jan - 14:18
dhead: Har uppdaterat oddsen i reken nu då bet365 alltid brukar höja oddsen på matchdagen. Det verkar även ha varit mkt spel på Liverpool vilket är väntat. Massan spelar på stora kända lag oavsett. Det är sådant man ska ta betalt för... Är 5.00 nu men kanske även varit 5.25 tidigare. Galet!

Rackaren: Sant. Bolagen sätter inte oddsen mer än initialt. Sedan ändrar bolagen efter hur det spelas så det är alltid spelarna själva som sätter oddsen. Bortsett från när exempelvis bet365 ändrar marginalerna och höjer oddsen på matchdagarna eller väldigt viktig info presenteras. Oddsen på Liverpool har inte sjunkit för att ngt bolag har koll, utan för att stora massan spelar på Liverpool, oavsett.

blakegriffin: Du kommer lära dig en dag. Det kommer bara bli en väldigt lång och dyr väg dit för dig... Synd att du inte förstår hur spel funkar. Men den här reken är inte för dig, den är för vinnare så stå gärna över. Det finns nämligen risk att den inte går in! Inget för dig som är en fantastisk spelare och sätter alla favoriter till underodds precis 100% av gångerna och jagar antal vinnare och inte vinster. Då kan vi prata om ränta men för alla oss andra dödliga som inte sätter precis alla spel så måste vi jaga värde.
dhead85 -  12 Jan - 13:33
Ryggad @5,25 på bet365!
dhead85 -  12 Jan - 13:33
Ryggad @5,25 på bet365!
dumonde -  12 Jan - 13:25
blakegriffin +1
Rackaren -  12 Jan - 11:25
bet365 om något bolag borde ha koll på Stoke eftersom de äger fotbollslaget, så någon underskattning från spelbolaget tror jag inte på.
Däremot kan ju spelarna överskatta Pool något och bolagen anpassar ju oddsen efter spelen.
blakegriffin -  12 Jan - 04:33
"Den som inte kan spela på lag han inte tror vinner ska sluta med betting. OMEDELBART!" hahaha vad leker du? Bättre att få gratis ränta på en 2:a än att spela bort pengarna på Stoke.... hahaha
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

14:00

19 Apr

M. Arnaldi - C. Ruud

Tennis - ATP Barcelona

Ruud -3,5

1.81

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

19 Apr

Genoa - Lazio

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

19 Apr

Sävehof-Kristianstad

Handboll - Handbollsligan

Sävehof -2.5 mål

1.87

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

19 Apr

Brynäs - Djurgården

Ishockey - Hockeyallsvenskan

BLG2M

1.74

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

19 Apr

Frankfurt - Augsburg

Fotboll - Bundesliga

1

2.08

Idag
Live
Aston

Aston

20:45

19 Apr

Cagliari - Juventus

Fotboll - Serie A

1X

2.00

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

19 Apr

Nice - Loreint

Fotboll - Ligue 1

2 asian +1

1.99

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

20 Apr

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.97

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

15:00

20 Apr

Ljugarbänken omgång 4

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

10.00

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

20 Apr

IFK Göteborg - IFK Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.88

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

20 Apr

Luton - Brentford

Fotboll - Premier League

1 dnb

2.33

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

20 Apr

Malmö - Västerås

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

1.76

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

18:00

20 Apr

Empoli - Napoli

Fotboll - Serie A

Under 3 mål

1.64

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:15

20 Apr

Manchester City - Chelsea

Fotboll - FA-cupen

Chelsea +1

1.85

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

21 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.75

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

14:00

21 Apr

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Trippelkombo

5.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

21 Apr

GAIS - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.83

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

21 Apr

AIK - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Undr 2.5 mål

1.78

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

17:30

21 Apr

Fulham - Liverpool

Fotboll - Premier League

Fulham +1.25

1.75

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

22 Apr

Roma - Bologna

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

22 Apr

Elfsborg - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

2 över 3,5 hörnor

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:45

22 Apr

Milan - Inter

Fotboll - Serie A

2

2.05

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4 Trav
540 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4 Fotboll
243 kr
Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
576 kr
Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4 Fotboll
7776 kr
Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4 Trav
1280 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4 Fotboll
5184 kr
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4

Trav

540 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4

Fotboll

243 kr

Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

576 kr

Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4

Fotboll

7776 kr

Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4

Trav

1280 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4

Fotboll

5184 kr