Speltips: FBC Uppsala v Sala Silverstaden IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-01-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Damer
Odds: 1,90
Tips: 1
FBC Uppsala v Sala Silverstaden IBK @1,90 Svenska Spel

Då var det dags att spela på laget som vi spelat emot med rätt så stor framgång. Denna match tror jag stenhårt på våra Uppsalatjejer. Förutsättningarna är enkla. En ren jumbofinal. Det sista laget åker ur serien direkt medan det näst sista laget får kvala sig kvar. Uppsala ligger sist på 6p medan Sala ligger två poäng före på 8p.

Nu väntar ÅRETS VIKTIGASTE match för båda lagen. Uppsala kommer med en väldigt bra känsla i truppen då man i senaste omgången ”körde över” Svenska Mästarinnorna Rönnby på bortaplan. Det gjorde man trots att deras mest fysiska back Krantz och poängdrottningen Wiki började på sidan. Till denna match är båda tillbaka fullt ut. Man har fått mycket kritik för att man inte har spelat sin bästa målvakt under hela säsongen men till denna match ska förstamålvakten Gräll stå vilket är mycket positivt. Hon får mycket beröm i de matcher hon står i, framförallt i senaste matchen mot Rönnby. Där har vi en vinnarskalle.

På minussidan hittar vi endast Gabrielsson som har varit sjuk. Hon börjar på sidan men kommer garanterat få komma in. Den spelaren sätter man inte på sidan en hel match.

Uppsala har spelat ”bra” senaste tiden trots större förluster. Mot Djurgården var de jämt ett tag men sista 3 minuterna av matchen släpper man in 5 mål. Det var som sagt mot en av giganterna Djurgården. Uppsala har spelat jämna matcher mot lag som Sala har blivit mosade av. 2-3 mot Karlstad är ett exempel. När vi väl tänker på det sättet så kan man ju nämna att Rönnby slog Sala med hela 8-0 på Salas hemmaplan, samma Rönnby som Uppsala vann över senast.

Jag rekade denna match på hösten också. Då hade Uppsala en stor chans att vinna matchen men i tredje slarvade man i powerplay och släppte in ett mål vilket gjorde att man förlorade. Det misstaget gör man aldrig igen. Man är bättre nu än vad man var då. Man möttes som sagt i kvalet för ca 9 månader sen och då vann Uppsala tämligen enkelt.

Sala har två spelare att se upp med. Emelie Björklund är deras överlägset bästa spelare. Även bekanta Rengren känner Uppsala till mycket väl så där ser jag inga större problem att plocka bort henne.

Med medhåll från vissa andra som är rätt insatta i denna serie så ska Uppsala plocka hem denna match. De är bara en sådan fredagskväll då man vinner. Jag vet och jag känner det. Tycker 1,90 är aningen högt och jag skulle kunna tänka mig runt 1,60-1,70 istället. Mycket tabelltittande här. Investerar 3/5 units på FBC Uppsala till 1,90 hos Svenska Spel. Nu hittar vi 8:e raka vinsten!
  FBC Uppsala v Sala Silverstaden IBK
Spela på Speltips FBC Uppsala v Sala Silverstaden IBK
IB. - 9 Januari 2014 - 20:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Vessige - 2014-01-10 07:54

Vad hände med wibbes rek på 2an? Borta!? Något som är förändrat i förutsättnnigarna?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
01:30  Ottawa - Nashville
Ishockey - NHL - 2
1.94
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming